Ozana Barabancea Și-A Pierdut Mama La 14 Ani! Mărturisiri Sfâșietoare Despre Cea Mai Mare Dramă A Vieții Ei!

Ozana Barabancea este cunoscută publicului larg datorită rolului de jurată pe care îl are în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Deși întotdeauna este cu zâmbetul pe buze, nu mulți sunt cei care știu că vedeta a trecut printr-o durere sfâșietoare, la vârsta de doar 14 ani, atunci când și-a pierdut mama.

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri dureroase despre cea mai mare dramă a vieții ei, la „Star Matinal” de la Antena Stars. Vedeta a povestit că în momentul în care mama ei a trecut în neființă a simțit că a pierdut tot ce avea mai de preț.

„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a spus Ozana Barabancea.

Marcată de pierderea mamei sale, Ozana Barabancea a încercat să fie un părinte model și foarte aproape de copiii ei, ca să nu își poată reproșa nimic în ceea ce privește relația cu ei. Totodată, vedeta a recunoscut că au mai existat momente de tensiune între ea și cei doi copii, dar întotdeauna au trecut peste ele, iubirea și respectul fiind puse pe primul plan.

„Au fost, însă am știut ori să mă impun, ori să negociez, ori să-i determin, o să am răbdare, poate uneori nu sunt cea mai diplomată persoană, dar încerc să mă aduc și să nu iau hotărâri la nervi și să pun în discuție. Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei. Indiferent ce ar fi, n-aș face vreo afirmație nelalocul ei despre copiii mei”, a adăugat cântăreața.

CITEȘTE ȘI...