Om de afaceri tâlhărit şi mutilat de hoți în propria-i casă din Sibiu a murit. Agresorii au furat ceasuri de un milion de euro şi sunt de negăsit

Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, vecin cu președintele Klaus Iohannis care a fost atacat de hoți a murit. Deocamdată, polițiștii nu i-au găsit pe criminali însă toate camerele de supraveghere din oraș sunt verificate acum. Şeful Poliţiei Române a trimis la Sibiu o echipă de specialişti de la Bucureşti pentru a ajuta în anchetă

 

Şeful Poliţiei Române a trimis o echipă de specialişti la Sibiu, pentru a ajuta în cazul lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis în bătaie de hoți. După ce au intrat în vila afaceristului, l-au lovit cu bestialitate și au amenințat-o pe fiica acestuia cu pistolul, cei trei bărbați s-au făcut nevăzuți cu mai multe ceasuri de lux, în valoare de un milion de euro.

 

„Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că este vorba despre doi ofiţeri, care lucrează la dosar împreună cu echipele din Sibiu. Deocamdată, anchetatorii nu au reuşit să-i identifice pe cei trei suspecţi.

După ce l-au bătut fără milă pe bărbatul de 50 de ani și l-au lăsat inconștient, cei trei bărbați care purtau cagule și erau înarmați au amenințat-o cu pistolul pe fiica lui Kreiner, în vârstă de 23 de ani, pentru a le spune unde sunt lucrurile de valoare. Apoi, s-au făcut nevăzuți cu mai multe ceasuri în valoare de un milion de euro, potrivit site-ului local Ora de Sibiu.

Omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, tâlhărit şi bătut în propria casă, a murit, marţi seara, la spital.

„Din păcate, deşi medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viaţa, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marţi – n.r.). Pe această cale transmitem condoleanţe familiei”, a spus Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

 

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, trei bărbaţi cu cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din oraşul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, om de afaceri, a fost agresat fizic de cei trei hoți. Afaceristul a fost lovit în zona capului, a trunchiului şi membrelor. Ulterior, a fost imobilizat fiindu-i legate mâinile şi picioarele, potrivit procurorilor sibieni.

 

După ce l-au torturat pe omul de afaceri, hoții au sustras din casa acestuia mai multe ceasuri de valoare.

În momentul jafului, în locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

 

La sosirea ambulanței, afaceristul în vârstă de 50 ani era în stare critică şi a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Agresorii sunt în continuare de negăsit.

Iubita omului de afaceri a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care roagă să-i fie respectată intimitatea.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI...