Oana Lis nu a mai rezistat! Ce se întâmplă după moartea lui Viorel Lis: Cu Dumnezeu…

Oana Lis a răbufnit! Soția lui Viorel Lis a avut un mesaj tranșant pentru cei care o critică în mediul online. Ce au spus internauții despre ea?

Oana Lis, mesaj tranșant în mediul online

Oana Lis a răbufnit! Soția lui Viorel Lis a avut un mesaj extrem de dur pentru cei care ai criticat-o în mediul online. Mulți au crezut că s-a măritat cu fostul primar al Capitalei numai pentru banii săi.

După 25 de ani de căsnicie, mariajul lor s-a dovedit a fi unul solid, mai ales că în ultima perioadă, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate.

Iar în ciuda faptului că i-a rămas alături, răutăcioșii încă spun că se gândește la moștenire. Mai precis, la banii ce îi vor rămâne după ce el nu va mai fi în viață.

Ei bine, vedeta le-a transmis un mesaj celor care o critică. Aceasta le-a spus că sunt superficiali și nu văd sacrificiile pe care le face de dragul soțului ei.

„Puțin obosită! Lumea se gândește și e interesată doar despre ”Oare ce îi lasă «moșul»?!”. Nimeni nu se gândește: ”Oare ce face ea acum pentru «moșul» si cât se implică?!”. Lumea e superficială și vede ce vrea ea. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris ea pe Facebook.

Este trist să vezi că mulți oameni judecă fără să cunoască adevărul. Oana Lis a suferit destul de mult în timpul căsătoriei sale, atât prin problemele de sănătate ale soțului ei, cât și prin critici și presupuneri nerezonabile. Cu toate acestea, ea rămâne loială și dedicată în relația lor, făcând sacrificii pentru binele lui Viorel Lis. Deși criticii continuă să o judece, Oana le-a transmis că este obosită de această atitudine superficială și că merită mai mult respect.

„Sunt obosită!” a scris Oana Lis pe Facebook. „Lumea ar trebui să se preocupe și să fie interesată de ceea ce fac acum pentru «moșul» și cât mă implic, nu doar de ce îi lasă el în moștenire. Oamenii sunt superficiali și văd doar ce doresc ei. Cu Dumnezeu înainte!” Trist să constați că mulți judecă fără să cunoască adevărul. Oana Lis a suferit enorm, atât prin problemele de sănătate ale soțului său, cât și prin critici și presupuneri nerezonabile. Cu toate acestea, ea rămâne loială și dedicată, făcând sacrificii pentru binele lui Viorel Lis.

CITEȘTE ȘI...