Oana Lis este devastată! A murit mult prea devreme: „Nu mai e…”

Oana Lis este devastată! Sinceră din fire, aceasta a împărtășit cu fanii săi o experiență dureroasă din viața ei. Mai exact, o persoană foarte dragă ei s-a stins din viață.

Oana Lis este devastată! Nașa ei s-a stins din viață

Oana Lis este devastată! Sinceră din fire, soția lui Viorel Lis nu se sfiește să vorbească și despre momentele dureroase din viața ei.

Recent, aceasta le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că în urmă cu ceva timp, nașa ei s-a stins din viață. A fost un moment foarte greu, întrucât ea a fost cea care a crescut-o.

Oana Lis a scris că zacusca este preparatul care îi aduce mereu aminte de nașa ei. Soția fostului primar al Capitalei a mai spus că pentru unii, sărbătorile nu mai sunt ce au fost.

Potrivit acesteia, persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. A recunoscut că uneori, din acest motiv, o copleșesc amintirile, mai ales în decembrie.

„Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu gustul m-a făcut să mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai e… În fiecare toamnă mergeam cu ea la piață și luam legume pentru zacuscă și varză pentru pus la murat.

Cred că am mâncat 30 de ani zacuscă făcută de ea. Mă gândeam ce ar fi zis de cum a ieșit. Și mă enervam că se termină zacusca și îmi dispărea starea asta de conectare. Pentru unii dintre noi sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte, pentru că persoanele care țineau familia unită nu mai sunt.

Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI...