O veste trista! Inger intre Ingeri! Preotul din Suceava, care crestea 117 copii orfani, a murit!

Parintele Mihai Negrea, de la Manastirea din Podul Cosnei, cel care crestea 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

E doliu la Manastirea din Podul Cosnei, o localitate din apropierea orasului Vatra Dornei, judetul Suceava. Parintele Mihai Negrea s-a stins din viata marti noapte, lasand o durere imensa in sufletele a mii de oameni, dar mai ales in sufletele celor 117 copii orfani, abandonati si saraci pe care acesta ii crestea.
Conform celor de la manastire, preotul a fost bolnav in ultima perioada, insa a inchis ochii in momentul in care s-a asigurat ca soarta copiilor pe care i-a adoptat va fi una buna.

Mai mult, el si-a implinit cel mai mare vis, in toamna anului trecut, cand a sfintit biserica noua, chiar la inceputul lunii noiembrie. La sfintire au participat sute de oameni, dar si IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Atunci parintele, impreuna cu preoteasa si ceilalti oameni din manastire au pregatit 1000 de pachete pentru credinciosi. .

Preoteasa, Iulia, dar si ceilalti preoti care au ramas la manastire vor avea grija ca celor 117 copii sa nu le lipseasca nimic.

CITEȘTE ȘI...