O Seara De Neuitat

Un băiat face cunoștință cu o fată, în cele din urmă, într-o seară fata îl cheamă la ea acasă. Intră în camera ei, se încep mângâierile.

Fata:
– Sstttt… la mine părinții îs acasă, să nu–i trezim, tata lucrează în forțele Antitero, iar mama e căpitan în DIICOT, și ar fi bine să nu-i deranjăm.

Băiatul se gândește:

– “Doamne, unde am nimerit?!”

Continuă ei mângâierile, îi cam luase deja valul și fata iarăși:

– Ssst… Te rog mai încet în camera de alături doarme fratele meu, care nu demult s-a întors din Afganistan.

Băiatul deja speriat bine de tot, se gândește:
– “Huuu… trebuie să mă rețin, aici e periculos!”

Fata însă cochet îl liniștește:
– Dragule, dar vrei să ai o seară de neuitat?

– Daa! – zice tipul exaltat.
– Ajutor! Mă violează!

Sigur, iată un banc amuzant pentru tine:

Un șofer de autobuz, un preot și un elev mergeau cu același avion. La un moment dat, avionul începe să aibă probleme și pilotul anunță că trebuie să se arunce din avion pentru a salva viețile pasagerilor.

Fiecare pasager primește un parașută și sunt rugați să sară. Șoferul de autobuz sare primul și își deschide parașuta, iar aceasta nu funcționează. Se prăbușește și ajunge pe pământ cu o viteză incredibilă, dar supraviețuiește miraculos.

Preotul sare al doilea și își deschide parașuta. Din păcate, și parașuta lui nu funcționează. La fel ca șoferul de autobuz, preotul se prăbușește și el, dar, de asemenea, supraviețuiește miraculos.

Elevul rămâne singur în avion cu pilotul și îl întreabă pe acesta din urmă: „Nu ai un parașută pentru mine?”

Pilotul îi răspunde: „Nu-ți face griji, tânărule. Îmi pare rău, dar rucsacurile cu manuale școlare sunt acolo în spate!”

CITEȘTE ȘI...