O româncă de 23 de ani a murit la Budapesta. Mama fetei nu-şi permite repatrierea din salariul de poştaş

Tânăra a fost descoperită spânzurată în Budapesta, cu motivele acestui gest tragic rămânând neclare. Primarul comunei Balc a fost cel care a adus la cunoștința publică această veste tragică.

Csilla Godza avea 23 de ani și era originară din Bihor, comuna Balc. Aceasta a plecat la Budapesta pentru studii. Era cunoscută pentru interpretările ei la chitară, dar și pentru poeziile emoționante pe care le compunea.

Tânăra a fost găsită spânzurată în Budapesta, neștiindu-se de ce a recurs la acest gest șocant. Primarul din Balc, Sorin Sabau a transmis vestea tristă cum că tânăra a fost găsită moartă în capitala Ungariei, acolo unde studia.

Csilla Godza a fost descoperită spânzurată în Budapesta, cu motivele acestui gest tragic rămânând neclare. Primarul comunei Balc a fost cel care a adus la cunoștința publică această veste tragică.

Mama fetei, care lucrează ca poștaș, se confruntă cu o profundă durere și caută sprijin financiar pentru repatrierea trupului fiicei sale. Suma necesară se ridică la 8.000 de lei, iar apropiații și prietenii au venit în ajutorul ei, subliniind că tânăra era o persoană sensibilă și extrem de talentată.

„Cei care doresc să ajute familia cu cheltuielile de transport funerar din Ungaria în România, urna se va afla în incinta magazinului „La doi pași” din localitatea Balc! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis edilul Sorin Sabau într-o postare pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI...