O recunoști? Această fetiță dulce este acum o mare vedetă în România

Prima a publicat o imagine chiar acum, când și fiul celebrei actrițe a mers la școală.

Obișnuiește să scrie destul de des și este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ar fi putut rata nici această ocazie de azi.

Fiul ei începe acum clasa I și o încearcă o mulțime de emoții și la fel și pe cel mic.

l înțelege, pentru că la fel de emoționată a fost și ea când a pășit pentru prima dată pragul școlii, mai ales că a întârziat și a apucat loc abia în ultima bancă.

Era tristă că nu vede la tablă, dar se bucura că are o învățătoare tânără. Ulterior, a fost mutată în prima bancă pentru că era prea mică, exact cum este și acum: la fel de tânără, firavă și frumoasă.

Este greu să o recunoști, pentru că s-a schimbat mult de atunci din toate punctele de vedere, la fel și trăsăturile ei. Totuși, zâmbetul Danei Rogoz a rămas la fel de cald și plin de sensibilitate.

O Recunoști? Această Fetiță Dulce Este Acum O Mare Vedetă în România

Astăzi, Dana Rogoz a postat cu entuziasm fotografia fiului său, în uniforma școlară, pregătit să pășească într-o nouă etapă a vieții sale. Cu ochii strălucitori și ghiozdanul pe umăr, micuțul artist al familiei pare plin de curaj și nerăbdător să descopere toate secretele școlii.

Dana își amintește cu drag de prima ei zi la școală și de emoțiile care i-au umplut inima. Cu fiecare detaliu împărtășit într-o postare emoționantă, fanii au avut ocazia să călătorească în timp și să descopere că și actrița a fost odată o școlăriță plină de speranțe și vise.

În continuare, Dana a mărturisit cum își aduce aminte de momentul în care a intrat în clasa întâi și s-a așezat în ultima bancă. Imaginile mentale ale acelei zile îi revin în minte cu intensitate, iar zâmbetul i se lărgește pe chip. Deși atunci era tristă că nu vedea la tablă, bucuria de a avea o învățătoare tânără a adus lumină în acea zi. Curând, a fost mutată în prima bancă pentru că era prea mică, iar acea experiență este paralelă cu emoțiile pe care le trăiește acum fiul ei.

Cu delicatețe și umor, Dana rememorează simțul aventurii din acele zile îndepărtate și subliniază că, deși s-au schimbat multe, trăsăturile sale, la fel ca și ale fiului ei, păstrează aceeași energie plină de viață și pasiune.

Postarea lui Dana a stârnit o avalanșă de reacții din partea fanilor, care au împărtășit propriile amintiri și au transmis gânduri bune pentru noul început al micuțului. Astfel, comunitatea online s-a transformat într-un loc plin de încurajări și nostalgia primelor zile de școală. Dana Rogoz, prin sinceritatea ei, a reușit să creeze o legătură specială între ea și fanii săi, transformând o simplă postare într-o călătorie emoționantă prin timp și emoții.

CITEȘTE ȘI...