“Nu mi-aș dori acei copii;😭 dacă bebelușii mei s-ar naște așa, i-aș da spre adopție,” I-a spus o persoană mamei. Răspunsul este fără cuvinte

Fiind gemeni este deja un miracol minunat, deoarece doar 33 de nașteri din 1.000 rezultă în gemeni.

Cu toate acestea, imaginați-vă cât de neobișnuit ar fi să aveți gemeni și pentru ca amândoi să se nască cu sindromul Down.

Savannah Combs, o mamă în vârstă de 23 de ani, împărtășește o poveste emoționantă care demonstrează cât de speciali și unici sunt gemenii ei.

Îmbrățișând raritatea

Savannah a experimentat o bucurie extremă aflând că așteaptă gemeni. Curând, a descoperit, totuși, că gemenii ei se născuseră cu sindromul Down. Inițial, Savannah a fost întristată de știre, dar a văzut și condiția lor ca fiind ceva foarte special și valoros.

Kennadi Rue și Mckenli Ackerman, gemenii ei, sunt numiți afectuos „pietrele ei prețioase”. Ea știe că ceea ce au este excepțional și neobișnuit.

Dărâmând stereotipurile

Savannah a decis cu curaj să împărtășească experiențele și realizările gemenilor ei pe TikTok în timp ce își cronica călătoria postpartum cu ei. Ea dorește să disipeze miturile și să combată stereotipurile legate de sindromul Down prin videoclipurile sale.

A mers mai departe să spună că cineva i-a sfătuit să-și avorteze gemenii. Savannah, totuși, a persistat, considerând fiecare vizită prenatală la care mergeau ca un cuplu o binecuvântare.

Depășind provocările

Kennadi Rue și Mckenli s-au născut prematur, așa că înainte să poată merge acasă, au trebuit să rămână în unitatea de terapie intensivă neonatală (NICU) timp de câteva săptămâni. Potrivit lui Savannah, erau „gemeni mono di”, ceea ce înseamnă că deși fiecare dintre ei avea un sac separat, placentele lor erau identice.

Șansele lor de una din două milioane le fac și mai remarcabile, având în vedere că au sindromul Down pe lângă unicitatea lor. Savannah, cu toate acestea, își vede fiicele ca orice alt copil – ca ființe cu sentimente, inimi și minți proprii – în ciuda acestui lucru. Chiar dacă ar putea dura puțin mai mult, ea este fermă că vor atinge reperele lor.

Răspândind dragoste și acceptare

Savannah și familia ei au fost îmbrățișați cu dragoste și sprijin, dar au trebuit să se confrunte și cu comentarii rănitoare pe rețelele sociale. Dar Savannah are răspunsul ideal la aceste comentarii rănitoare. Ea postează mândră pe Facebook că a fost aleasă de Dumnezeu să fie mama copiilor ei și că ea este cea care i-a născut. Ea spune tuturor că fiicele ei sunt frumoase, importante și demne de iubire.

Savannah își documentează progresul și realizările fiicelor sale pe TikTok cu actualizări uimitoare. Ea dorește ca oamenii să vadă videoclipurile și mesajele ei ca dovadă că fetele ei sunt la fel ca orice alți copii și pot realiza orice își propun. Ea extinde o invitație tuturor să împărtășească această poveste emoționantă pe Facebook într-un efort de a promova compasiunea, acceptarea și înțelegerea pentru copiii cu sindromul Down.

Împreună cu familia lor devotată, să onorăm frumusețea rară și natura neprețuită a acestor gemeni cu sindromul Down. Răspândirea dragostei și îmbrățișarea diversității ne pot ajuta pe toți să facem o diferență.

CITEȘTE ȘI...