Monica Anghel, este în doliu

Clipe de coșmar pentru Monica Anghel. Celebra cântăreață este în doliu, după ce a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei. A murit în urmă cu câteva minute, la 61 de ani. Despre cine este vorba.

Monica Anghel, în doliu

Fostul ei soț, Andrei Carandino, a murit.

Cunoscutul medic estetician a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Doctorul și faimoasa artistă au fost căsătoriți timp de 11 ani. Se pare că specialistul avea anumite probleme cardiace care i-au scurtat zilele.

„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Regretatul Andrei Carandino era medic specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive și dooctor în știinte medicale.

El a absolvit masterul Managementul Serviciilor de Sănătate, iar cu doar două zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere.

Monica Anghel și fostul ei soț s-au despărțit în anul 2005, după 11 ani de căsnicie fericită.

Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă în care fosta jurată de la Te Cunosc de Undeva făcea tot posibilul pentru a slăbi și a avea talia subțire pe care a visat-o dintotdeauna.

Medicul Andrei Carandino a fost cel care a salvat-o, după ce a supus-o pe artistă la o serie de operații delicate.

Cum a imitat-o Monica Anghel pe Diana Șoșoacă la TVR

La sfârșitul anului trecut, Monica Anghel a interpretat-o perfect pe Diana Șoșoacă, în cadrul emisiunii Masca de aur de la Televiziunea Română. A făcut-o cu talentul pe care deja îl cunoaștem din show-urile de satiră politică ale lui Toni Grecu, fost lider al grupului umoristic Divertis.

Monica ne-a povestit despre ineditul rol, care i-a ieșit perfect, fără cusur:

„Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri. De altfel, între noi fie vorba, nu mă mai uit la emisiunile informative!

Pot spune că o cunosc pe Diana Şoşoacă. Şi o cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu acelaşi nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie.

Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi.

Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi!”, ne-a mărturisit Monica Anghel, acum ceva timp.

CITEȘTE ȘI...