Mihai Leu, în stare gravă! Marele campion a fost adus cu elicopterul la Spitalul Fundeni

Mihai Leu, campion mondial de box şi campion naţional de raliuri, are propbleme grave de sănătate. Acesta a fost a dus cu elicopterul de la Hunedoara la Spitalul Fundeni din Capitală, iar medicii fac eforturi imense pentru a-l trata.

Mihai Leu, în stare gravă! Fostul sportiv a reclamat probleme mari acum aproape o lună, când i-a recidivat cancerul de colon cu care a fost diagnosticat acum 10 ani. Mihai Leu a suferit o intervenție chirurgicală la Hunedoara. Apoi, pentru că lucrurile nu ar fi evoluat tocmai grozav, a ajuns la București, la Spitalul Fundeni, sub supravegherea reputatului doctor Irinel Popescu, cel care l-a tratat și în urmă cu un deceniu.

„Sunt ok acum. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am fost internat la Hunedoara și a apărut o complicație. Acum sunt la domnul doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre acest lucru. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă. Eu sper să mă refac în timp util și să fiu la următoarea etapă de raliu”, a spus atunci Mihai Leu.

Mihai Leu, în Stare Gravă! Marele Campion A Fost Adus Cu Elicopterul La Spitalul Fundeni

Acum, Mihai Leu a fost adus cu elicopterul la Spitalul Fundeni, unde a făcut mai multe analize, dar medicii încă nu au descoperit cauza durerilor atroce acuzate de marele campion, transmite România TV. Mihai Leu a fost stabilizat, pus pe perfuzii şi este cooperant, au mai dezvăluit medicii.

CITEȘTE ȘI...