Mihai Dedu și Corina Caragea au recunoscut: nu e ușor, mai ales la început

Veteranii de la PRO TV, Mihai Dedu și Corina Caragea sunt sinceri și spun că pentru ei trezitul de dimineață nu a fost ușor. A cerut multă disciplină și o rutină pusă la punct!

Corina Caragea se trezește prima în casă de 15 ani.

„De cum sună alarma, sar din pat și începe armata, de la mic dejun la machiaj, scris, montaj și abia la final prezentat. Până intru pe post sunt perfect trează și pregătită. Motivația mă pune rapid pe picioare, știu că nu îmi permit să întârzii. În televiziune, fiecare secundă contează. Nu îmi permit să fiu somnoroasă, căci oamenii deschid televizorul nu ca să vadă o față mototolită și bâlbâită, ci să se învioreze, să înceapă ziua cu veselie și bună dispoziție”, povesește prezentatoarea știrilor sportive.

Totuși, deși reușește cu brio să jongleze cu orele matinale, Corina Caragea spune sincer că, în zilele libere doarme până aproape de prânz.

Nu i-a fost ușor nici lui Mihai Dedu. Se trezește la 3.00-4.00 dimineața și la 4.20 pleacă spre serviciu.

Corina Câragea și Mihai Dănuț Dedu sunt doi talente remarcabile din industria cinematografică și televizată.

Corina Câragea este o prezentatoare și actriță română, cunoscută pentru carisma și farmecul său. Ea a captat atenția publicului prin prezența sa carismatică și profesionalismul de care dă dovadă la televiziune.

Mihai Dănuț Dedu este un actor talentat și versatil. El a interpretat numeroase roluri în filme și seriale, câștigând aprecierea criticilor și a publicului pentru abilitatea sa de a se transforma în personaje diverse.

Atât Corina Câragea, cât și Mihai Dănuț Dedu au contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei de divertisment din România prin talentul lor și munca lor asiduă.

Este admirabil faptul că acești doi artiști reușesc să impresioneze și să inspire atât prin aparițiile lor carismatice în fața camerelor, cât și prin talentul lor actoricesc pe marile ecrane.

Corina Câragea și Mihai Dănuț Dedu au demonstrat că pasiunea și dedicarea pot conduce la succes în lumea cinematografiei și televiziunii. Ei sunt exemple de profesioniști talentați și sunt apreciați de public pentru contribuția lor la industria de divertisment.

CITEȘTE ȘI...