Mihaela a murit într-un accident rutier, la vârsta de 29 de ani.

Un accident rutier mortal s-a întâmplat în Iași, când Mihaela și-a pierdut viața la 29 de ani.

Tânăra a pierdut controlul volanului mașinii în care se afla, iar impactul cu capul unui pod i-a fost fatal.

 

Mihaela a murit  după ce a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea, în timp ce se îndrepta spre muncă.

La scurt timp, autoturismul s-a oprit în capul unui pod, iar impactul i-a fost fatal femeii, care și-a pierdut viața. Tânăra a lăsat în urmă o familie îndurerată.

 

Mihaela a murit într-un accident rutier la 29 de ani

Mihaela, o tânără de 29 de ani a murit într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul mașinii sale și a intrat în capul unui pod, care i-a fost fatal, în cele din urmă.

Mihaela a lăsat în urmă o familie cu inima zdrobită de durere, dar și un copil care se pregătea să îl aștepte pe Moș Nicolae. Femeia se afla în drumul său înspre muncă, însă se pare că și-a găsit sfârșitul mai repede decât trebuia.

 

Polițiștii au deschis o anchetă

După tragedia din comuna Țuțora din județul Iași, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili contextul în care s-a produs accidentul mortal. Așadar, oamenii legii vor continua cercetările sub infracțiunea de ucidere din culpă.

”Polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași, printr-un comunicat.

CITEȘTE ȘI...