A mers la AZIL pentru a le oferi cadouri batranilor nevoiasi si a plecat de acolo IN LACRIMI! Catalin BOTEZATU: “M-a impresionat un batran care avea 93 de ani! Mi-a multumit plangand”!

Botezatu incearca sa fie cat mai aproape de oameni, dar mai ales de cei nevoiasi. Drept dovada, designerul a fost in vizita la Caminul pentru Persoane Varstince „Odai” si a impartit cadouri batranilor.

La fata locului, Catalin s-a abtinut cu greu sa nu planga, insa emotiile au fost atat de puternice, incat, la un moment, lacrimile i s-au scurs si lui pe obraz. Noroc cu ochelarii de soare, caci asa a putut sa isi ascunda tristetea care l-a incercat in acele momente!

“Mi-a fost greu sa imi stapanesc emotiile. Batranii m-au asteptat in club, un loc unde ei se intalnesc si isi petrec timp impreuna, iar cand am intrat m-au aplaudat. Nu sunt obisnut cu astfel de reactii spontane, nici nu mai stiam ce sa spun, m-au coplesit emotiile si nu mi-am putut  stapani lacrimile in fata lor. Toti vom ajunge la un moment dat batrani. Le-am spus cateva cuvinte din suflet, apoi, m-am gandit la parintii mei in acele momente si am vazut in fiecare batran mama sau tatal care ar fi putut fi”, a spus Bote, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Indragitul creator de moda le-a oferit oamenilor cateva daruri, iar, pe urma, a stat timp de trei ore, alaturi de ei.

“Le-am daruit cateva lucruri simbolice,dar ei au nevoie de dragoste si de mangaiere. M-a impresionat in mod special un batran care avea 93 de ani, care mi-a multumit si care avea lacrimi in ochi. De aceea, va spun sincer, as sfatui pe oricine sa-si faca timp si sa-i viziteze pe acesti oameni. Sunt deosebiti!” a spus designerul.

sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI...