Mara Banica este DISTRUSA de durere! A murit copilul: „De acolo de sus, sper să ne ierţi pe toti” Ce boala cumplita

Bianca Petronela Nedelcu, fetita de 8 ani pe care parintii au refuzat sa o trateze de cancer, s-a stins din viata.

Cand a aflat vestea cumplita, Mara Banica a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Dragă Petronela, de acolo de sus, sper să ne ierţi pe toti. Pe părinţii tăi că n-au vrut să te ducă la doctor.

Pe dascălii tăi de la şcoală pentru că n-au luptat să te smulgă de acasă. Pe cei de la Protecţia copilului pentru că au avut orice altă treabă.

Pe mine pentru că atunci când mama ta a vrut să dea efectiv cu tine de asfalt, n-am putut să o calc în picioare. Petronela mea, mi-a fost aşa de drag de tine şi ştiu că ai simţit asta.

Într un final, un judecător omenos a dispus să mergi la medic. În tot acest lung timp, cancerul a învins. Petronela este o fetiţă din Iaşi.

Mi-e greu să scriu “a fost”. Avea 8 ani. Iar aseară a murit pentru că părinţii au refuzat tratamentul.

S-a dus la Dumnezeu, în Rai, unde nu există părinţi răi. Să o ierte Dumnezeu!”, a scris Mara Banica.

Te-ar putea interesa si:

După ce ar fi făcut naveta, timp de aproape 10 ani, între familia ei și alți bărbați, femeia se pare că s-a stabilit în Italia, iar de doi ani și jumătate, cele două copilițe nu au mai văzut chipul femeii care le-a purtat în pântece 9 luni.

Dar nici când era acasă, Raluca nu ar fi fost o mamă prea bună, acuză soțul ei. Mara Bănică consideră că bărbatul nu înţelege ceea ce i se spune, de aceea a luat decizia de a reacţiona.

Mara Bănică a luat decizia de a reacţiona în cazul bărbatului care a fost înşelat de soţie.

Chiar cred că leşina pe bune, în bătaie şi lui, în băutura lui…Dumneata nu realizezi. Dar dacă, pe dumneata, te bate cineva fiindcă ai breton, îţi convine? Nu, omul este extrem de…atâta poate el să înţeleagă.

Deci eşti cel mai limitat om pe care l-am cunoscut eu în viaţa mea, cu care am stat de vorbă. Nu poţi să înţelegi nişte lucruri. Mi se pare că eşti cam oblic”, a spus Mara Bănică în platoul „Acces Direct”.

In ciuda aparentelor de la TV, Mara Banica este o persoana extrem de sensibila si se emotioneaza extrem de repede, mai ales cand e vorba de cei dragi.

Mare iubitoare de animale, Mara a aflat cumplita veste ca patrupedul familiei, in varsta de 11 ani, este grav bolnav.

Familia jurnalistei este extrem de atasata de catelusul lor, catelus pe care insasi Mara l-a numit „frate”.

El este Zorro. Pe 24 ianuarie împlineşte 11 ani. Mama spune că e fratele meu. Dima spune că e al lui. Zorro nu ne-a supărat niciodată.

E fratele meu perfect. Ieri i-a fost rău. L-am dus la medic dimineaţă pentru nişte analize.

După prânz, am aflat că are metastaze. Tristeţea mea aude nenăscuţii câini, pe nenăscutii oameni cum îi latră…

Suntem niste umbre cu toţii în casă. Niciodată n-a fost, parcă, atâta tristeţe între noi..

Mă simt sleită. De plâns, de furie, de neputinţă. Tata spune că există minuni. Mă agăţ de asta şi sper sa pot adormi„, este mesajul sfâşietor postat de Mara Bănică.

Mara Banica nu a mai rezistat si a marturisit tot ce stie despre relatia dintre Pomohaci si femeia care i-a fost timp de doi ani sotie.

Mara a dezvaluit faptul ca cei doi nu ar fi intretinut niciodata relatii sexuale.

“Eu din ce stiu, sotia cu care s-a casatorit si a stat doi ani, s-a casatorit virgina, era o fata de la tara si a divortat de el virgina.

Ar fi dezvirginat-o al doilea sot, ca asta nu a fost in stare sa-i faca nimic, cu care a facut si un copil. Sa ma ierte doamna Ileana ca spun, dar nu mai pot. Asta e realitatea”, a declarat Mara Banica.

Fosta sotie a lui Cristian Pomohaci marturiseste ca motivul pentru care s-a produs divortul dintre cei doi.

“Ce se scrie in hotararea de divort e adevarat. Dupa 2 ani de casatorie, s-a racit aproape de tot relatia noastra si de aceea am ajuns la divort.

Daca Dumnezeu nu a dat sa raman insarcinata, cine e de vina?

CITEȘTE ȘI...