Mara Bănică a depus plângere la poliţie!

Ediţia de marţi a emisiunii „Acces Direct” s-a încheiat cu un anunţ şocant, făcut chiar de cunoscuta jurnalistă Mara Bănică! În timp ce încerca alături de prezentatoarea Mirela Vaida să găsească o soluţie pentru Ioana, o femeie din Giurgiu cu o poveste tragică de viaţă, şi-a amintit ce a păţit ea, chiar zilele acestea!

Mara Bănică a mărturisit că a depus o plângere la Secţia 8, săptămâna trecută. Asemenea cazului Ioanei Tănască, femeia care şi-a spus durerea în platoul emisiunii „Acces Direct”, Mara Bănică nu a primit numărul de înregistrare al plângerii.

Trebuia să fie sunată vineri de oamenii legii şi să i se comunice când să revină la secţie, dar iată că, zilele au trecut şi Mara Bănică n-a mai fost contactată! În acest context, jurnalista a ridicat un semnal de alarmă în direct la Antena 1 că, poate-poate, „îşi aminteşte domnul comandant”.

Despre ce e vorba? Potrivit celor precizate de Mara Bănică, este un caz foarte grav, despre care însă, nu vrea să vorbească în acest moment. Cu siguranţă, în curând, jurnalista va spune lucrurilor pe nume.

„Am depus o plângere la poliţie săptămâna trecută, la Secţia 8 şi nici mie nu mi-au dat număr de înregistrare. Poate îşi aminteşte domnul comandant… Mi-au spus că mă sună vineri. Nu m-au sunat! Pe mine care sunt la televizor şi sunt cunoscută… Ce pretenţii să am în Giurgiu…! Nu vreau să fac încă public cazul… E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi, vineri, la ora 11 să-mi spună dacă să ajung la Secţia 8 în jurul orei 11:30 sau 12. Cum te-au sunat pe tine m-ai sunat şi pe mine.. şi azi e marţi!”, a mărturisit Mara Bănică în platoul emisiunii „Acces Direct”.

CITEȘTE ȘI...