„Luiza vine acasă!” Familia Luizei Melencu a primit vestea extraordinara!

Mama Luizei Melencu a primit o scrisoare infioratoare care a fost facuta publica. Scrisoare cutremuratoare primita de mama Luizei. Scrisoarea vine din partea unui barbat aflat in spatele gratiilor.

Acesta sustine ca fata este in viata si va fi gasita.

Scrisoare cutremuratoare primita de mama Luizei:

„Am curaj sa garantez cu viata mea ca Luiza nu e moarta. Eu sunt la puscarie si sunt din Caracal”, scrie barbatul, conform antena3.ro.

„Eu am avut o prietenie mai departata cu el (Gheorghe Dinca -n.red.). Ii mai vindeam cabluri de cupru si bormasini. M-am dus pe la el prin curte, o stiu si pe fata lui Daniela. Ultima data am fost in 2014 pe acolo.

Va rog din inima nu ma bagati pe mine in acest incident ca nu vreau sa fiu luat pe la DIICOT, dar asteptati ca Luiza va veni acasa”, a mai scris el.

Va amintim ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112 si ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el sustinea ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie.

 

Scrisoarea infioratoare primita de mama Luizei Melencu a provocat un val de emotii si neliniste in comunitatea locala si nu numai. Vestea ca exista un barbat aflat in spatele gratiilor care afirma cu taria vietii sale ca Luiza nu este moarta a starnit sperante, dar totodata si confuzii si teama.

Intr-un efort de a face lumina in acest caz complicat, autoritatile au decis sa investigheze in detaliu continutul scrisorii si sa stabileasca autenticitatea declaratiilor barbatului din spatele gratiilor. Este posibil ca aceasta afirmatie sa fie o incercare de manipulare sau o diversiune menita sa induca in eroare ancheta deja derulata in cazul Luizei Melencu.

Familia Luizei, prietenii si comunitatea in general au fost zguduiti de aceasta veste, insa trebuie sa fie extrem de precauti in a-si pune sperantele in aceasta declaratie pana cand autoritatile vor confirma sau infirma informatiile. Este important ca ancheta sa continue in mod riguros si obiectiv pentru a aduce claritate in cazul disparitiei Luizei Melencu.

Scrisoarea poate contine informatii cruciale care ar putea duce la gasirea Luizei sau la identificarea persoanelor implicate in disparitia ei. Autoritatile trebuie sa analizeze cu atentie fiecare detaliu si sa colaboreze cu persoanele care ar putea avea informatii suplimentare.

In paralel, familia Luizei Melencu trebuie sa primeasca sprijin emotional si sustinere, avand in vedere ca aceasta veste aduce amestec de speranta si teama. Este important ca toti cei implicati sa aiba rabdare si incredere in procesul de ancheta, care ar trebui sa se desfasoare cu transparenta si responsabilitate pentru a aduce raspunsurile atat de asteptate in cazul Luizei Melencu.

CITEȘTE ȘI...