Loredana Groza, Uimita De Ce A Văzut Când A Fost În Vizită La Iulia Vântur Și Salman Khan, În India! Artista A Făcut Totul Public

Într-o escapadă plină de umor și aventură, Loredana Groza a împărtășit recent o poveste amuzantă din călătoria ei în India, alături de prietena ei veche, Iulia Vântur, care locuiește acolo de mai bine de 10 ani. Cele două dive au avut parte de momente de neuitat și au dorit să împărtășească aceste experiențe cu fanii lor pe rețelele de socializare.

Într-o seară în Mumbai, Loredana și Iulia au decis să exploreze orașul folosind un taxi tradițional indian, numit rișcă. Aceasta este o formă populară de transport în India, care oferă o experiență unică și autentică, dar uneori plină de surprize.

Într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram, Loredana a relatat cu umor episodul lor din acea seară. În clip, se poate vedea cum cele două artiste se pregătesc să plece, iar Loredana rostește glumele ei caracteristice:

„Trebuie să plecăm, că doarme în mașină. Pa, Mumbai!”

Cu un zâmbet larg pe față, Loredana a transmis veselia și entuziasmul lor din acea întâmplare, iar fanii ei au răspuns cu bucurie și râsete în comentarii.

Pentru Loredana Groza, vizita în India a fost nu doar o oportunitate de a explora o cultură nouă și fascinantă, ci și ocazia de a se reconecta cu prietena ei dragă, Iulia Vântur. Această călătorie a fost cu atât mai specială cu cât a permis artistei să experimenteze viața și obiceiurile locale într-un mod autentic.

Întâlnirea lor în Mumbai a adus un plus de energie pozitivă și de aventură în viața lui Loredana Groza, iar ea a fost încântată să împărtășească această experiență memorabilă cu urmăritorii săi, demonstrând încă o dată că bucuria și umorul sunt esențiale în călătoriile și în viața de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI...