Liviu Dragnea, De Urgență La Spital! Ce A Pățit Fostul Lider PSD: Pericol Foarte Mare

Liviu Dragnea, de urgență la spital! Acesta a fost internat în străinătate, din cauza problemelor medicale.

Medicii au reușit să îl salveze pe fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a fost internat de urgență în străinătate
Liviu Dragnea, de urgență la spital! Acesta a fost internat în străinătate, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Fostul lider PSD a a trecut printr-o situație medicală critică, dar medicii au intervenit la timp și i-au salvat viața, notează Gândul.

”Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat sursele medicale.

S-a zvonit că ar fi suferit un accident vascular cerebral
Zvonuri cu privire la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea circulă încă din luna septembrie. Atunci, s-a scris că fostul politician a suferit un accident vascular cerebral și a fost internat de urgență. Acesta a dezmințit însă informațiile și a spus că este sănătos.

”În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false.

Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea, internat într-un spital din Capitală
În luna septembrie, Liviu Dragnea a fost internat de urgență la un spital din Capitală. Politicianul a chemat salvarea care l-a transportat de urgență pentru a i se acorda asistență medicală.

Surse citate de Realitatea Plus anunță că politicianul s-a simțit rău și a fost chemată ambulantă. El a fost transportat la un spital din București pentru îngrijiri imediate.

Potrivit aceleiași surse, Dragnea ar fi suferit un atac vascular cerebral, însă a fost preluat de doctori și în prezent beneficiază de îngrijiri speciale.

Însă la scurt timp după apariția știrilor potrivit cărora a ajuns la spital de urgență, Liviu Dragnea a oferit o scurtă declarație pentru Playtech, în care anunță că este sănătos.

„Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături.

Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a declarat Dragnea, în exclusivitate pentru Playtech.

Problemele de sănătate ale fostului lider PSD
Ștefănescu povestea pentru Playtech faptul că ieșirea din închisoare, un scandal cu fosta iubită și munca în cadrul noii „Alianțe pentru Patrie” l-au epuizat pe Liviu Dragnea.

Acesta preciza că mai ales scandalul legat de fosta sa parteneră de viață, Irina Tănase, l-a afectat foarte mult. Mâna dreaptă a fostului lider PSD povestea că Dragnea a avut câteva zile în care a zăcut, acuzând o „o aprindere la plămâni”.

Codrin Ștefănescu susținea la acea vreme că perioada petrecută în închisoare l-ar fi afectat pe Dragnea și i-ar fi creat o anumită sensibilitate la factorii de mediu.

CITEȘTE ȘI...