Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor să se căsătorească. Când va avea loc marele eveniment: „Sunt fericit”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt pregătiți pentru o nouă etapă în viața lor. Antrenorul își dorește să obțină sentința de divorț cât mai repede pentru a se căsători cu mama celor doi băieți ai săi.

Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc. Deși este într-un scandal cu Anamaria Prodan, antrenorul are parte de momente ideale în familia sa, fiind și un părinte atent pentru băieții lui. Antrenorul este pregătit pentru o nouă etapă cu iubita sa și a oferit câteva detalii prețioase.

Laurențiu Reghecampf trăiește o nouă etapă în viața sa. Are o relație frumoasă cu Corina Caciuc, tânăra ce i-a dăruit doi băieți, pe Liam și Londom Abram. Aceștia preferă să fie cât mai discreți și să se dedice familiei, lucru care le iese foarte bine.

Antrenorul este încă în divorț cu soția, Anamaria Prodan și își dorește ca sentința să fie dată mai repede. Laurențiu Reghecampf afirmă că se va căsători cu iubita lui imediat ce va fi un bărbat liber din punct de vedere legal. În ceea ce privește botezul celui de-al doilea copil, el va avea loc vara aceasta, în funcție de programul sportivului.

„Bineînțeles, sunt fericit și mă simt bine”, a fost răspunsul lui Laurențiu Reghecampf la întrebarea dacă se va căsători cu iubita sa, după divorțul de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut ieri o altă înfățișare la tribunal, după ce impresara a făcut apel. Aceasta nu s-a prezentat deoarece este plecată în Las Vegas împreună cu Ronald Gavril, iar încă soțul ei a taxat-o dur pentru lipsa ei.

Antrenorul afirmă cu impresara nu își dorește să divorțeze, motiv pentru care lipsește de la înfățișări, cu toate că cererea a fost făcută de ea. De-a lungul timpului, când s-a cerut un termen din partea lui Laurențiu Reghecampf, el a făcut tot posibilul să ajungă. Speră ca procesul de divorț să se termine, iar prima sentință să rămână în picioare.

„Toate termenele pe care eu le-am cerut, am fost prezent. Când au fost și nu eram, am muncit în străinătate. Având în vedere că apelul a fost făcut de Anamaria, sper ca cererea să se anuleze și divorțul să rămână în picioare, așa cum a fost de prima dată, pentru că nu sunt ea cel care a depus apelul.

El poate să spună ce vrea, nu sunt eu în măsură să-l contrazic. Asta venim la judecătorie. Dânșii vor hotârî. Apelul a fost făcut de Anamaria și ea nu s-a prezentat. Consider că e doar un motiv de a prelungi acest divorț și de a nu-mi da dreptul să fiu liber. Așa cum o cunoașteți pe Ana, credeți că pot să vorbesc cu ea? Ceea ce afirmă domnia sa, Anamaria, nu este în conformitate cu ceea ce face”, a spus Laurențiu Reghecampf la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI...