La 93 de ani, mamaie Maria isi taie singura lemnele, hraneste animalele si are grija de casa, iar ca sa isi aline singuratetea impleteste. Femeia e vaduva de 16 ani si mai are o singura dorinta

Mamaie Maria are 93 de ani si traieste cele mai mari chinuri ale batranetii: boala si singuratatea.
Cu multa greutate, mamaie Maria isi taie singura lemnele, hraneste animalele si se descurca asa cum poate. Cand sta in casa, impleteste ca sa-si aline singuratea. “Sunt vaduva de 16 ani. Am 16 ierni de cand stau singura aici. Vreau sa vina sa ma vada, poate ma gasesc moarta aici. E greu sa fii batran. Daca as fi sanatoasa, macar, dar asta e viata.
Am sase pasari, atat. Am cinci gaini si un cucos. De doua ori pe zi vin si le dau mancare, le pun apa. Daca mi se face rau, stau intr-un loc putin pana imi revin. Le dau mai tarziu, dar le dau.
Dumnezeu imi da forta de sus. Am si un caine, ii dai si lui mamaliguta, paine sa manance. La anii mei inca mai fac. Mai impletesc cand stau in casa, ca sa nu imi fie urat.”

La 93 de ani, batrana si-a ingropat 5 copii

“Am avut trei copii  care au murit de mici, pe alti cinci i-am ingropat apoi,  iar 3 traiesc. Doua fete si un baiat. Eu ma mai supar pe ei si le zic ca nu vin pe la mine, dar ce sa le fac, daca si la ei este greu.
AS dori sa vina mai des la mine, sa ma vada. Mi-as dori sa fie zilnic cu mine, dar de unde s aii iau. Il astept pe cel mic, ca a zis ca vine la mine azi. Am o saptamana de cand nu a venit. Nu vine cat traiesc, o sa vina cat o sa mor. Omul meu a murit la 76 de ani, am 16 ani de cand stau singura. Intr-un an mi-au murit doi copii. Amandoi s-au dus.

Preluat de pe wowbiz

CITEȘTE ȘI...