Jurnalistul Alex Dima a ajuns la capatul rabdarii! „De ce le permitem sa-si bata joc de noi, de ce-i lasam?”

Oare o sa ne revenim vreodata? O sa ne trezim? Ma tot intreb cand … si cum?

De doi ani Justitia este prioritatea guvernantilor. Mai bine zis, subminarea ei. si se pare ca le iese…

Altele ar trebui sa ne fie prioritatile! Sa construim ceva in tara asta! Sa construim si asa poate sa ne regasim un strop de mandrie nationala. Ca tot vorbim de Centenar…
Pamantul e parjolit de cea mai crunta seceta din ultimii 50 de ani.

O prioritate ar trebui sa fie sistemele de irigatii. Am putea sa continuam lucrarile la canalul Siret-Baragan. Nu se intampla.

Imi aduc aminte cum Daniel Constantin, ministrul Agriculturii in guvernarea Ponta, ma privea in ochi si spunea ca o sa se apuce de treaba. N-a facut-o. Petre Daea, ministrul Agriculturii, se lauda anul trecut cu irigatiile dintr-o statie de pompare din Dunare care nu functiona de ani buni.

si astfel de exemple imi tot vin in minte.

Il vad acum pe Daniel Constantin lansand un nou partid cu Victor Ponta. si au un discurs de parca n-au fost niciodata la putere, de parca nu si-au dovedit competentele si limitele.

il vad si pe Nicolae Banicioiu. N-ai cum sa nu te gandesti la mortii din Colectiv si mai ales la mortii din spitalele conduse de el. Va aduceti aminte cand spune ca ne descurcam si ca nu avem nevoie de ajutor?

Ar trebui sa construim autostrazi. Sa legam tara de Europa.

Cati kilometri am construit in ultimul an??? 15?

Suntem insa pe primul loc in Europa la capitolul morti pe sosele. N-avem drumuri, dar nici educatie. De cate ori n-ati vazut oameni vorbind la doua telefoane la volan, bolizi care dau flash-uri ca sa le faci loc sau copii stand intre scaunele din fata ale masinii, in picioare?

Ar trebui sa reciclam. Sa nu mai umplem pamantul de gunoaie.

N-o facem. Pentru ca nu ne pedepseste nimeni. O sa ne pedepseasca UE si o sa platim cu totii.

Sa mai zic de Sanatate? Sau spitale? Sau Educatie? Ca partidul lui Ponta o propune la presedintie pe Ecaterina Andronescu?

Sa zic de doamna Dancila?

Sa mai zic de Tariceanu sau Dragnea?

Sau de Opozitie? Care Opozitie? Sunt aceiasi oameni, intr-o buna masura, care s-au unit si despartit in functie de interes. Al lor.

si atunci ma tot intreb in ultimul timp: ce-i cu noi? De ce le permitem sa-si bata joc de noi, de ce-i lasam?

Cand o sa ne revenim?, se intreaba jurnalistul Alex Dima

Sursa: stirileprotv

CITEȘTE ȘI...