Jean Paler a fost internat la Terapie Intensivă, după ce i s-a făcut rău pe scenă în timpul unui spectacol pe litoral

Actorul Jean Paler a fost internat la Terapie Intensivă, după ce i s-a făcut în timpul unui spectacol pe care îl susținea pe litoral.

Jean Paler a fost transportat de urgență la spital și se află acum internat la Terapie Intensivă, după ce i s-a făcut rău pe scenă în timpul unui spectacol pe care îl susținea pe litoral, scrie Focus Press.

”Sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața”, a declarat Jean Paler, potrivit sursei citate.

Actorul anunță că își întrerupe seria spectacolelor pe care trebuia să le mai susțină în această vară pe litoral.
Vestea tulburătoare a internării actorului Jean Paler la Terapie Intensivă a stârnit îngrijorare în rândul fanilor și al comunității artistice. În timpul unui spectacol pe care îl susținea cu pasiune pe litoral, situația sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, necesitând intervenție medicală de urgență.
Jean Paler a fost transferat rapid la spital și, în prezent, se află sub îngrijirea atentă a echipei de medici din cadrul Terapiei Intensive. Se pare că stările sale de rău au debutat pe litoral, iar din acea clipă a fost supus unei investigații medicale continue. Prin intermediul unui comunicat, actorul a confirmat că se află în spitalul din Ploiești și că este sub monitorizare medicală, primind tratament adecvat pentru recuperare.

În cuvintele sale, Jean Paler a împărtășit că va avea nevoie de un timp de recuperare pentru a-și reveni pe deplin, dar în ciuda dificultăților prin care trece, și-a exprimat recunoștința față de eforturile medicilor care au intervenit prompt și au acordat îngrijiri de specialitate pentru a-i salva viața. Această perspectivă umană și recunoștința sa reflectă atitudinea actorului față de situația sa de sănătate și față de cei care l-au sprijinit în această perioadă dificilă.

În urma acestor evenimente, Jean Paler a luat decizia de a-și întrerupe seria de spectacole programate pentru această vară pe litoral. Acest gest arată prioritizarea sănătății sale și a nevoilor sale de recuperare înainte de toate. Fanii și comunitatea artistică îi transmit gândurile lor bune și speră într-o recuperare cât mai rapidă și completă a cunoscutului actor.

CITEȘTE ȘI...