Iuliana Marciuc si Adrian Enache nu au mai aparut impreuna in public. Acum s-a aflat adevarul despre relatia lor

Nedespartiti de ani buni, Iuliana Marciuc, 51 de ani, si Adrian Enache, 53 de ani, nu prea apar impreuna in public.

Nu s-au racit lucrurile intre ei, cum ar banui unii, ci pur si simplu au programe atat de diferite, incat sustin ca nu-si pot sincroniza de fel agendele!

Saptamana trecuta, cu mare efort, prezentatoarea de televiziune si cantaretul au reusit sa vina brat la brat

la evenimentul de lansare a unor albume semnate de bunii lor prieteni Alina si Romeo Negoiasa.

 

Atunci, Iuliana ne-a explicat care e motivul pentru care aparitiile in cuplu pot fi numarate pe degetele de la o mana.

„Avem programe diferite. Am venit impreuna pentru ca suntem prieteni cu Alina si Romeo. Am fost deseori la ei la Campina, unde au o terasa si o gradina superbe.

Programele noastre difera, dar fiind o zi de luni, am putut sa ne intalnim. Asadar, doar lunea ce ne mai putem intalni.

Iar eu am fugit de la antrenamentul artistilor ca sa pot veni”, ne-a marturisit vedeta TVR 1.

Ne-a plăcut să îi vedem la eveniment pe Iuliana Marciuc și Adrian Enache, doi artiști talentați și îndrăgiți. Chiar dacă nu apar adesea împreună în public, nu înseamnă că au probleme între ei. Au programe aglomerate și diferite, ceea ce le face dificil să-și sincronizeze întâlnirile.
Cu toate acestea, săptămâna trecută au făcut un efort și au venit împreună la lansarea unor albume semnate de prietenii lor, Alina și Romeo Negoiasa. Această ocazie specială le-a permis să petreacă timp împreună și să se bucure de compania prietenilor comuni.

Iuliana ne-a dezvăluit că de obicei programele lor se suprapun, dar într-o zi de luni își găsesc mereu timp să se întâlnească. Așadar, sunt în continuare apropiați și se bucură de momentele petrecute împreună, indiferent cât de rare acestea pot fi.

Este frumos să-i vedem pe Iuliana Marciuc și Adrian Enache la eveniment, doi artiști talentați și iubiți de public. Faptul că nu apar adesea împreună în public nu înseamnă că se confruntă cu probleme. Au programe aglomerate și diferite, ceea ce face dificilă sincronizarea întâlnirilor lor.

Cu toate acestea, săptămâna trecută au depus un efort și au participat împreună la lansarea unor albume semnate de prietenii lor, Alina și Romeo Negoiasa. Această ocazie specială le-a permis să petreacă timp împreună și să se bucure de compania prietenilor lor comuni.

Iuliana ne-a dezvăluit că, de obicei, programele lor se suprapun, dar într-o zi de luni mereu reușesc să găsească timp pentru a se întâlni. Astfel, rămân apropiați și se bucură de momentele rar întâlnite petrecute împreună.

CITEȘTE ȘI...