Iuliana Marciuc, cu ochii în lacimi, în direct la TV. ,,Făcusem tratamente!

Cu ochii în lacrimi, Iuliana Marciuc, partenera de viață a lui Adrian Enache, a dezvăluit ce tratamente

a făcut pentru a rămâne însărcinată și, astfel, să-și îndeplinească visul de a deveni mamă.

 

Totodată, prezentatoarea TV a fost foarte emoționată când și-a adus aminte de bunica ei, la care ține enorm.

Invitată la un post de televiziune, Iuliana Marciuc nu și-a putut stăpâni lacrimile când în discuție a fost adusă bunica

ei, în vârstă de 93 de ani, pe care o consideră un model din toate punctele de vedere.

 

“Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă,

mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat

să îl cresc pe David”, a spus Iuliana Marciuc.

Cu lacrimi în ochi, Iuliana Marciuc, partenera de viață a lui Adrian Enache, a avut curajul de a împărtăși povestea profundă a luptei sale pentru a deveni mamă, dezvăluind public ce tratamente a urmat pentru a-și îndeplini visul de a avea un copil.

Într-un moment emoționant în cadrul unei emisiuni televizate, Iuliana a împărtășit cu sinceritate experiența sa. „Am trecut prin multe tratamente, dar cred că secretul a fost să nu renunțăm la visul nostru de a deveni părinți. A fost o călătorie dificilă, dar în cele din urmă am reușit,” a mărturisit ea. Cu fiecare cuvânt, a arătat că determinarea și speranța au fost cele care au ghidat-o și i-au oferit puterea de a învinge obstacolele.

Totodată, în timpul emisiunii, Iuliana Marciuc nu și-a putut stăpâni emoțiile atunci când discuția a ajuns la bunica ei, o femeie în vârstă de 93 de ani. Ea a subliniat importanța acestei prezente în viața ei și a arătat cât de mult o iubește și o admiră.

„Bunica mea este un model pentru mine din toate punctele de vedere. Fiecare zi petrecută alături de ea mă face să-mi dau seama că timpul trece repede și că trebuie să apreciez fiecare moment. Copilăria mea a fost petrecută alături de ea și nu pot decât să-i mulțumesc pentru tot ce m-a învățat. În plus, ea a fost alături de mine și de mama mea în procesul de creștere a lui David,” a mărturisit Iuliana Marciuc.

Aceste momente de sinceritate și emoție au adus în prim-plan nu doar lupta ei pentru a deveni mamă, ci și conexiunea profundă cu familia sa și valorile care o ghidează în viață. Iuliana Marciuc a demonstrat că, prin voință și sprijinul celor dragi, putem învinge orice obstacol și să ne bucurăm de cele mai prețioase momente din viață.

CITEȘTE ȘI...