Informația momentului despre Andra! Anunț de ultimă oră despre soția lui Cătălin Măruță: O să fie…

Vești neașteptate despre Andra! Cea mai îndrăgită artistă de la noi a primit acum o informație care cu siguranță că o va pune pe gânduri. Totul se petrece după succesul răsunător pe care l-a avut cu melodia „Nu m-am gândit la despărțire”, pe care artista a interpretat-o cu Andrei Bănuță.

Andrei Bănuță este artistul cu care Andra a lansat super-hit „Nu m-am gândit la despărțire”, o piesă pe care o cânta regretatul Dan Spătaru. El joacă și în serialul Groapa, şi susține că proiectul de la ProTV că nu îi va încurca deloc cariera muzicală.

„Sunt lucrurile programate în așa fel încât să nu se suprapună și eu de muncă nu mă plâng. Să dea Dumnezeu să mă simt bine și să îmi placă. Pe plan muzical, îmi doresc să surprind la fel de mult cum am surprins și cu proiectul ăsta.

Următoarea piesă, pe care o lansez la începutul lunii iulie, e o piesă care n-are legătură cu nimic din ce am cântat până acum. Mie îmi place muzica. Nu îmi place un anumit tip de muzică. Artistul cu care urmează să colaborez e total diferit de Andra”, ne-a spus Bănuță.

A rămas surprins de Andra: M-am bucurat foarte tare, pentru că o iubesc și o respect mult

Despre Andra Măruță, el a mărturisit că în momentul în care a cunoscut-o i-au întărit părerile pe care și le-a format despre ea. A descoperit-o dincolo de profesionalismul ei muzical. Bănuță a fost foarte surprins când a bătut palma cu marea cântăreață și au cântat împreună piesa lui Dan Spătaru.

„Eu mi-am dorit foarte mult să cânt cu Andra, pentru că e un artist de referință pentru generația mea. Am muncit în direcția asta, i-am trimis piese. La „Nu m-am gândit la despărțire” multă lume nu știe că eu aveam deja un clip filmat singur.

Cu trei zile înainte de lansare, a auzit Andra piesa și a zis: Stați puțin! Cred că o să fie bine. Și a venit și a înregistrat, m-am bucurat foarte tare, pentru că o iubesc și o respect mult. Andra m-a tratat foarte… Asta m-a impresionat mult, că m-a tratat ca pe un egal. Și eu sunt mult mai la început de drum, e incontestabil, știe toată lumea”, a spus el pentru fanatik.ro.

Andrei Bănuță spune că a învățat lecția omeniei de la artistă

Andrei Bănuță a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei.

„Sunt încă la început de carieră și Andra s-a comportat cu mine ca și cu un artist mare, de valoare, cum e și ea. Mi-a dat foarte multă încredere în mine.

Am învățat, dar nu neapărat de acum, o lecție de omenie de la ea. Am văzut omenia și direct, și indirect. Andra, în timp ce e un artist extraordinar, e și un om foarte special”, a spus Andrei Bănuță despre Andra Măruță.

CITEȘTE ȘI...