Îndrăgita cântăreață a anunțat că are cancer în fază terminală: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit…”

A fost diagnosticată cu cancer la sân, în vara anului trecut. În ciuda tratementului intensiv și a operației de mastectomie, cancerul s-a extins și la coloană, iar medicii i-au dat teribila veste că se află în stare terminală.

Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, le-a dezvăluit fanilor că, din păcate, Crăciunul din 2020 probabil va fi ultimul din viața ei, ea luptându-se cu un cancer la sân foarte agresiv. În ciuda tratamentelor de chimioterapie intense din ultimele opt luni, cancerul i s-a extins acum și la coloană.

Artista, în vârstă de 39 de ani, și-a povestit întreaga luptă împotriva cancerului în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată sâmbătă de Times.

„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Sarah ia în considerare în prezent opțiuni de tratament pentru cea de-a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Cu toate acestea, ea nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna și că-și va pierde părul.

Deși știe că unii ar putea considera acest lucru „zadarnic”, Sarah susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul.

Sarah Harding, curajoasa artistă și membră a trupei Girls Aloud, a continuat să împărtășească deschis și sinceră lupta sa cu cancerul în paginile cărții sale „Hear Me Out”. După ce a dezvăluit că Crăciunul din 2020 ar putea fi ultimul său, ea a primit sprijin masiv din partea fanilor, care au răspuns cu emoție și compasiune la povestea sa de viață sfâșietoare.

În timp ce lupta cu boala avansa, Sarah a primit un diagnostic sumbru din partea medicilor, care au constatat că cancerul s-a extins și la nivelul coloanei vertebrale. În ciuda tratamentelor intensive de chimioterapie și a operației de mastectomie, evoluția bolii a fost neiertătoare.

Cu inima grea, artista în vârstă de 39 de ani a împărtășit că, în decembrie, medicul i-a spus că probabilitatea ca Crăciunul să fie ultimul său este înfricoșătoare. Ea a ajuns la un punct în care nu mai poate estima cu precizie cât timp îi mai rămâne de trăit, confruntându-se cu realitatea dură a stadiului său terminal.

În prezent, Sarah explorează opțiuni de tratament pentru a aborda a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Cu toate acestea, refuză radioterapia din cauza impactului asupra părului său. Această decizie reflectă nu doar teama de pierdere a identității sale vizuale, ci și o dorință de a-și trăi ultimele momente așa cum își dorește.

Sarah Harding, în ciuda adversităților, a găsit puterea de a-și împărtăși povestea și de a inspira ceilalți să își trăiască viața cu adevărat. Fanii și colegii de breaslă continuă să îi transmită sprijinul și dragostea lor în această perioadă dificilă. Cu toții sperăm că artistei îi va fi alinată suferința și că va găsi momente de liniște și bucurie în această călătorie dificilă.

CITEȘTE ȘI...