Imagini SPECIALE cu Ștefan Bănică și cu Andreea Marin din nou împreună! Nimeni nu se mai aștepta să-i vadă așa apropiati

Ștefan Bănică jr și Andreea Marin au un copil împreună, pe Violeta, dar ambii sunt implicați de ceva vreme în alte relații sentimentale.

Dacă ”Zâna” se iubește cu un consul, trubadurul s-a însurat cu solista Lavinia Pârva, cu care are un băiețel.
Și totuși, de dragul Violetei, cei doi păstrează raporturi civilizate. Zilele trecute, Ștefan a fost surprins în timp ce o aducea pe Violeta acasă, la mama ei.

La bordul unei luxoase limuzine decapotabile, Bănică și-a adus odorul cu mare grijă, conducând atent, nu înainte ca la un stop să-și smulgă elegant o sprânceană rebelă, care strica ansamblul.
Apoi, când a ajuns în dreptul vilei în care locuiește Andreea Marin, Bănică nu a intrat, ajutându-și fata să care geanta până la intrarea în casă.

Când nimeni nu se mai aștepta, în cadru a apărut și Andreea Marin, foarte veselă, care a ieșit glonț din curte și s-a dus să vorbească ceva secret cu fostul ei soț!

Imagini Speciale Cu Ștefan Bănică și Cu Andreea Marin Din Nou împreună! Nimeni Nu Se Mai Aștepta Să I Vadă Așa Apropiati
Imagini Speciale Cu Ștefan Bănică și Cu Andreea Marin Din Nou împreună! Nimeni Nu Se Mai Aștepta Să I Vadă Așa Apropiati

 

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin sunt două personalități publice din România, cunoscute pentru contribuțiile lor în domeniul artistic și al televiziunii.

Ștefan Bănică Jr.:
Ștefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 în București, România. El este un artist complet, cunoscut pentru talentul său în actorie, muzică și televiziune. În tinerețe, a făcut parte din formația de muzică rock „Pasărea Colibri”, alături de alți artiști de seamă din România. Cariera sa muzicală a evoluat, ajungând să devină unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din țară. A lansat numeroase albume și a susținut concerte în România și în străinătate.

Pe lângă cariera muzicală, Ștefan Bănică Jr. s-a afirmat și în lumea televiziunii. A fost prezentator al unor emisiuni de succes, cum ar fi „Te pui cu blondele?” și „Dă-mi un mesaj”. De asemenea, a jucat în mai multe producții de teatru și filme.

Andreea Marin:
Andreea Marin, cunoscută și sub numele de „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Constanța, România. Ea este o prezentatoare de televiziune, autoare, și om de afaceri. Andreea Marin și-a început cariera în televiziune în anii ’90, devenind rapid una dintre cele mai apreciate prezentatoare de divertisment din România.

Andreea Marin a fost gazda mai multor emisiuni TV populare, inclusiv „Surprize, surprize”, unde aducea bucurie și emoție în casele telespectatorilor prin îndeplinirea unor dorințe și surprize inedite. Pe lângă activitatea în televiziune, ea a fost implicată și în proiecte caritabile și sociale.

Cei doi, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin, au fost căsătoriți în perioada 2006-2016, formând unul dintre cuplurile cele mai mediatizate din showbiz-ul românesc. Împreună, au avut o fiică, Violeta.

Este important de menționat că informațiile despre acești artiști pot să se schimbe în timp, iar evenimente noi s-ar fi putut întâmpla după data ultimei mele actualizări în ianuarie 2022.

 

CITEȘTE ȘI...