Horoscop special cu Neti Sandu. Ninge cu belsug si prosperitate pentru trei zodii. Ei sunt nativii care isi umplu portofelele

Vibratia zilei este 11, așa că vom gestiona cu atenție banii pentru a ne ajunge până la sărbători și chiar după, până la primul salariu.

Horoscop 11 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR
Vă veți bucura de suportul unor oameni dispuși să pună umărul la treabă, dar și să vă țină companie la distracții, spectacole și plimbări.

Cineva vă va căuta pentru a petrece măcar o parte din sărbători împreună, ținând cont de dorințele voastre.

Horoscop 11 decembrie 2023 – CAPRICORN
Se pare că vă veți strădui să vă achitați de obligațiile contractuale pentru a încheia anul cu bine și pentru a vă orienta spre noi parteneriate de afaceri în anul viitor.

Primți niște bani pe care îi veți păstra pentru a-i cheltui în mod chibzuit, evitând risipa.

Horoscop 11 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR
Există posibilitatea să vă asociați cu oameni pentru a lansa un produs, consolidându-vă astfel poziția în sfera socială și obținând recunoaștere publică.

Primeți o veste bună de la cineva aflat departe, care vă invită acolo sau îi spuneți să vină la voi dacă nu puteți pleca.

Horoscop 11 decembrie 2023 – PEȘTI
Se anunță câștiguri pe mai multe planuri, bucurându-vă de bani pe care nu credeați că îi veți primi vreodată, precum și de semnarea unor acte mult așteptate după o perioadă lungă de așteptare.

Poate primiți deja prima de sfârșit de an, având astfel bani pentru cheltuieli sau alte surse colaterale.

Horoscop 11 decembrie 2023 – BERBEC
Vă veți interesa de o excursie fie la sfârșitul acestui an, fie în primele zile ale anului viitor, pentru a vă bucura de aer curat, poate chiar plecând din țară, așa cum își dorește partenerul.

Veți avea parte de oameni generoși, dispuși să vă ajute și să vă ocupați de diverse sarcini pentru a vă ține totul la zi.

Horoscop 11 decembrie 2023 – TAUR
Așteptați o confirmare din partea cuiva care a promis că va petrece revelionul sau Crăciunul împreună cu voi, simțind emoții cu privire la venirea sau neprezentarea lui.

Vor intra în contul vostru sume acumulate, având astfel bani pentru cadouri pentru cei dragi.

Horoscop 11 decembrie 2023 – GEMENI
Aveți mai multe lucruri de bifat în revistă pentru a vă achita de toate obligațiile profesionale și morale și pentru a nu lăsa nicio restanță.

Există posibilitatea să fiți abordați pentru o colaborare începând din luna ianuarie, iar voi ar trebui să vă gândiți la această oportunitate.

Horoscop 11 decembrie 2023 – RAC
Veți trăi o împlinire sufletească și veți primi confirmarea că sentimentele față de persoana iubită nu s-au estompat.

Aveți șansa să semnați un act care vă va acorda drepturi și libertăți.

Horoscop 11 decembrie 2023 – LEU
Poate vă implicați în organizarea unui party în această perioadă sărbătorească, inclusiv cu decernarea de premii, având șansa de a obține și voi o recompensă.

Vă veți cheltui banii pentru a îmbunătăți casa și a aduna diverse îmbunătățiri pentru a o face mai frumoasă și mai confortabilă.

Horoscop 11 decembrie 2023 – FECIOARĂ
Veți face o vizită în magazine, inclusiv online, pentru a achiziționa tot ce aveți nevoie pentru cei dragi, asigurându-vă că veți avea timp suficient până la Crăciun pentru a alege cele mai potrivite cadouri.

Pot intra în contul vostru bani, permițându-vă să gestionați cheltuielile fără să apelați la împrumuturi, mai ales acum, la sfârșitul anului.

Horoscop 11 decembrie 2023 – BALANȚĂ
Vesti bune! Poate plecați undeva într-un loc pe care nu credeați că veți ajunge, iar banii pentru deplasare, transport și cazare sunt pregătiți.

S-ar putea să aveți de susținut un examen sau să predati o lucrare pentru a încheia trimestrul cu bine.

Horoscop 11 decembrie 2023 – SCORPION
Veți afla în ce măsură partenerul de cuplu își respectă cuvântul și veți putea să vă exprimați opinia cu privire la destinația călătoriei, precum și durata acesteia.

Inima începe să vă bată mai ușor, deoarece lucrările la care ați muncit cu ardoare încep să se apropie de finalizare conform planului.

CITEȘTE ȘI...