Horoscop rune 2-8 octombrie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești proaste pentru o zodie

Horoscop rune 2-8 octombrie 2023.

Mihai Voropchievici face cele mai așteptate predicții săptămânale pentru fiecare zodie, în exclusivitate pe FANATIK și ASTROFANATIK!

Ce fel de zile se anunță pentru Berbeci, Scorpioni sau Fecioare?

Aflați din rândurile de mai jos.

Horoscop rune 2-8 octombrie 2023: Mihai Voropchievici dezvăluie totul despre zodii
Berbecul primește o atenționare. Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îl interesează. Cu alte cuvinte, trebuie să schimbe tactica. Se pare că în cazul Berbecilor toate merg invers. Doar schimbând tactica, Berbecii vor obține și rezultatele benefice.

Horoscop rune 2-8 octombrie 2023. Taurii au o săptămână de vis, pentru că a apărut Wunjo! Cea mai norocoasă rună li se arată lor. Câștigă pe toate planurile și tot ce li se întâmplă este la superlativ. Pentru Gemeni, în schimb, se anunță ceva interesant. Foarte curând vor afla un adevăr important care le va marca ori schimba viața. E o perioadă cu marcaje și schimbări puternice în viața lor.

Racii sunt sfătuiți să își pregătească bagajele deoarece li se anunță o călătorie. Ei decid unde, cât timp și ce bani vor cheltui. Poate că unii Raci așteptau de mult o astfel de escapadă, un voiaj în care să se simtă bine și să uite de absolut toate grijile.

Leii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Totuși, runa le spune și îi sfătuiește ca în săptămâna 2-8 octombrie să dea dovadă de mai mult calm, să fie mai ponderați căci totul se aranjează.

Balanțele încep o nouă viață
Horoscop rune 2-8 octombrie 2023. Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Chiar din 2 sau 3 octombrie pot apărea momente cu totul speciale pentru Fecioare, niște schimbări la care visau ori pe care nu le-au putut preconiza, dar ele vin pentru binele lor.

Balanțele sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Primesc un soi de revigorare, de renaștare în planul disponibilităților fizice, dar și psihice. Nativii de aer au, așadar, o săptămână în care iau totul de la zero, iar de data asta lucrurile sunt mult mai frumoase decât ar fi crezut.

Scorpionii au o rună fantastic de bună. Vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Primesc tot ce e mai bun de la astre. Săgetătorii au o săptămână simbolistică, cu simbolul dragostei arborat. Nativii acestei zodii vor avea parte de ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă și pasională. Cupidon se pare că țin cu ei la început de octombrie. Inima lor va bate puternic pentru cineva.

Capricornii, truditorii zodiacului, sunt atenționați că vor primi multe mesaje, multe comunicări. E o săptămână în care mesajele pot fi de toate felurile, de orice natură. Atenționarea e să pună în aplicare anumite mesaje dacă le convin.

Horoscop 2-8 octombrie 2023. Vărsătorii au o perioadă mai grea. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să aibă grijă cum acționează, cum vorbesc, ce fac acasă, la serviciu ori în cercul lor de prieteni. Pot călca într-o extremă care nu le convine.

Peștișorii s-au decis: vor o schimbare cu tot dinadinsul. Unii vor o schimbare de loc de muncă, alții de domiciliu. Runa le spune că indiferent de dorința lor, acțiunea lor e favorabilă.

CITEȘTE ȘI...