Horoscop februarie 2018. Luna iubirii aduce multe surprize pentru aceste trei zodii

Horoscop februarie 2018. Februarie 2018 este o lună ce pare la prima vedere banală, dar care poate deveni impredictibilă. Banală, fiindcă nu este presărată cu aspecte planetare spectaculoase. Impredictibilă, fiindcă Soarele, Mercur și Venus tranzitează Vărsătorul, zodie ce poate lua viraje neașteptate, și fiindcă la mijlocul lunii are loc o eclipsă de Soare (tot în Vărsător), iar eclipsele în sine pot furniza surprize.

Horoscop februarie 2018. Berbec

Prima decadă din luna februarie 2018 o regăsește pe Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, într-o poziție norocoasă, care naște speranțe dar ajută și la împlinirea lor.

Socializarea favorizează armonia în cuplu, iar participarea la evenimente care adună mai multă lume laolaltă poate fi benefică apariției unei legături romantice, dacă asta dorești.

După data de 11 februarie 2018 Venus se află în Pești, o zodie care-i conferă forță, dar într-o casă care nu lasă prea mult câmp liber alegerilor. Se poate, așadar, ca în decada a doua și a treia să ai sentimente puternice, dar asta să nu te facă neapărat fericit(ă).

Este posibilă o iubire secretă.

Horoscop februarie 2018. Taur

Februarie 2018 este o lună promițătoare pentru Tauri în plan relațional.

Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Taurului, în “recepție mutuală” cu Marte, stăpânul casei – o configurație de bun augur, care-i face pe Jupiter și Marte să colaboreze în avantajul tău. Iar asta nu e tot!

În decadele a doua și a treia se creează un splendid trigon între Jupiter și Venus, planeta iubirii. Ambele planete sunt benefice, aduc împliniri și oportunități. Așteaptă-te, însă, să trebuiască să treci un hop, înainte ca visele să ți se împlinească.

Dacă la un moment dat este nevoie să faci o alegere, gândește-te bine, fiindcă aparențele pot fi înșelătoare! Dacă te străduiești să nu idealizezi, să rămâi cu picioarele pe pământ, va fi bine.

Horoscop februarie 2018. Gemeni

Cu Marte în casa cuplului Gemenilor, februarie 2018 este o lună plină de dinamism pasional.

Cheltuiești multă energie împreună cu omul drag, pentru susținerea acestuia sau pentru cucerirea sa. Ideal ar fi să te implici în proiecte de cuplu curajoase, novatoare și utile.

Dacă te afli într-o campanie de cucerire, caută ca intențiile tale să nu fie prea evidente și nici atacurile prea directe. Eventual, combină-le cu abordări subtile, prin învăluire.

Dacă relația trece prin momente tensionate, nu te lăsa pradă impulsivității! Marte este înstare să “dea cu bățul prin gard” ca să iște o încăierare pe cinste.

Privind dintr-o altă perspectivă, în februarie 2018 există legături strânse între relațiile și cariera Gemenilor.

Horoscop februarie 2018. Rac

Viața de cuplu a Racilor are un aer serios în februarie 2018. Cu Saturn și Pluto în casa relațiilor Racului, conviețuirea pare grevată de responsabilități, de asumarea unor interese comune sau a unui efort comun.

Se poate să privești lucrurile mai matur, să vrei să descoperi unele adevăruri despre nevoile tale relaționale reale. Tranzitul lui Venus din prima decadă a lunii predispune la o analiză detaliată a situației, la dezvăluirea unor secrete sau la încercarea de a înțelege resorturile psihologice ale perechii.

Ultimele două decade din februarie pun accentul pe afinitățile de natură intelectuală, culturală sau spirituală.

În fine, să nu uităm că Jupiter se află în casa erotismului Racului. Prin urmare, componenta sexuală a vieții de cuplu funcționează bine, iar ofertele amoroase nu lipsesc.

Horoscop februarie 2018. Leu

În februarie 2018 ai parte de evenimente interesante.

Mai întâi, Marte se află în casa erotismului Leului, ceea ce anunță o sexualitate debordantă și avânt romantic. Marte dă apă la moară poftei de aventură, dorințelor de nestăpânit și pasiunii înfocate. Poate să aducă iubiri la prima vedere și trăiri foarte intense, dar derularea evenimentelor tinde să fie cam rapidă, împingând la acte nebunești sau aducătoare de bucluc.

Eclipsa de Soare care se formează în casa cuplului Leului predispune, și ea, la întâmplări neașteptate și poate prevesti noutăți.

Șansa în dragoste este mai probabil să te caute în prima parte a lunii februarie, când Venus se află și ea în casa cuplului Leului.

Horoscop februarie 2018. Fecioara

Dacă prima decadă din februarie este lipsită de evenimente remarcabile, din decada a doua se schimbă foaia. Și se schimbă în bine.

La 11 februarie 2018 Venus, planeta dragostei și a armoniei, pășește în casa cuplului Fecioarei. Este o veste foarte bună pentru Fecioare, fiindcă Venus aduce iubire, înțelegere și noroc.

Șansele de fericire sunt sporite și de trigonul pe care Venus îl face cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei. Cel mai probabil, evoluțiile pozitive sunt declanșate de un drum, o întâlnire, o conversație sau un schimb de mesaje. Compatibilitatea mentală este unul dintre factorii determinanți.

Contextul astral este și mai favorabil vieții relaționale în decada a treia, când Soarele tranzitează casa cuplului Fecioarei.

Horoscop februarie 2018. Balanţă

În februarie 2018 nu este exclusă apariția unei noi iubiri.

Fiindcă Mercur se află în casa a cincea a Balanței iar eclipsa de Soare are loc tot aici, te așteaptă întâmplări neașteptate sau neobișnuite pe tărâm amoros și poți să ai parte de experimente, schimbări sau surprize. Probabilitatea cea mai mare de producere a acestora se situează în primele două decade.

Pe de altă parte, perioada cea mai senzuală și cea mai bogată în plan romantic și erotic este prima decadă, când Venus, stăpâna Balanței, se află și ea tot în casa a cincea.

Comunicarea și drumurile sunt relevante pentru relațiile Balanțelor pe tot parcursul lunii februarie 2018, ca și afinitățile intelectuale.

Între muncă și viața de cuplu ar putea exista o legătură.

Horoscop februarie 2018. Scorpion

Februarie 2018 este o lună splendidă pentru dragoste și căsătorie. Toată luna, dar parcă mai mult în ultimele două decade.

Jupiter, stăpânul casei erotismului Scorpionului, se află în Scorpion, iar în casa erotismului se află Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului. Această configurație are o mare încărcătură senzuală și promite Scorpionilor plăceri și distracții, împliniri sentimentale, noroc și fericire.

Este genul de perioadă în care ți se fac declarații de amor, te îndrăgostești, te muți împreună cu omul drag ori se pune problema căsătoriei sau poate chiar a copiilor.

Chestiunile de natură financiară care au legătură cu cuplul trebuie tratate cu tact și precauție.

Horoscop februarie 2018. Săgetător

În februarie 2018, prin Săgetător trece Marte, care înseamnă energie fizică, dorință, sexualitate, pasiune. În plus, Marte stăpânește casa iubirii și a erotismului Săgetătorului. Ai cumva nevoie de o schiță, ca să îți dai seama cam cum va fi februarie?

Da, te-ai prins, se anunță o lună fierbinte, fierbinte de tot, deși e în plină iarnă. Dragostea te caută, tu o cauți pe ea… Emoțiile sunt puternice, iar dorințele devin urgente și se cer împlinite imediat, indiferent de riscuri sau consecințe.

În momentul eclipsei de Soare, Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află în preajma Soarelui. Prin urmare, pot apărea elemente neașteptate, răsturnări de situație sau noutăți, probabil cu ocazia unui drum, a unui apel telefonic ori a unui schimb de mesaje.

Horoscop februarie 2018. Capricorn

În prima decadă din februarie 2018, în viața de cuplu a Capricornilor prevalează preocupările de ordin mai practic: banii și responsabilitățile. Se poate totuși să ai un interludiu pasional pe 6-7 februarie sau, poate, o realizare comună în cuplu.

În data de 11 februarie, Venus, planeta dragostei și stăpâna casei erotismului Capricornului, intră în Pești, o zodie care îi conferă multă forță. Prin urmare, decada a doua și a treia sunt mai romantice, aduc emoții mai puternice și, poate, circumstanțe amoroase favorabile. Acestea sunt facilitate de drumuri, comunicare și compatibilitate intelectuală.

Ieșirile, socializarea, lărgirea cercului de cunoștințe și schimbul de păreri sunt în avantajul vieții de cuplu: te ajută să inițiezi o nouă relație, dacă asta îți dorești, sau o poate împrospăta pe cea existentă.

Horoscop februarie 2018. Vărsător

Februarie 2018 îți zâmbește galeș…

Peisajul este idilic, mai ales în primele două decade, când prin zodia ta trec Venus (planeta iubirii), Soarele (stăpânul casei cuplului Vărsătorului) și Mercur (stăpânul casei pasiunii și a sexualității). Cu așa o companie, nu ai cum să nu te bucuri de dragoste!

Ți se fac ochi dulci, propuneri indecente, declarații romantice, avansuri mai mult sau mai puțin discrete. Emani senzualitate, iar lucrurile se aranjează în jurul tău de așa manieră încât să construiască cel mai îmbietor cadru pentru amor.

O parte din șansa sentimentală se perpetuează și în ultima decadă din februarie, dar abordarea este ceva mai practică și mai realistă.

Horoscop februarie 2018. Peşti

Prima decadă din februarie 2018 este destul de ternă, de lipsită de evenimente spectaculoase. În unele cazuri ar putea fi vorba chiar despre plictiseală, însingurare sau dezamăgire, fiindcă planeta dragostei, Venus, și stăpânul casei cuplului Peștilor se află într-o zonă lipsită de șansă și confort.

Treptat, însă, cerul se înseninează. După data de 11 februarie, când seducătoarea și senzuala Venus întră în Pești, încep să apară momentele fericite, armonia în cuplu, împrejurările propice apariției sau expansiunii iubirii.

Tot în această perioadă, Venus se îndreaptă către un aspect planetar favorabil cu Jupiter – Marele Benefic și stăpânul Peștilor –, ale cărui efecte se simt mai pregnant în ultima decadă.

Sursa: eastrolog.ro

CITEȘTE ȘI...