Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018. Două zodii trec prin clipe grele. Previziuni pentru sâmbătă şi duminică

Horoscop de weekend 2 – 3 iunie 2018. Mare atenție la deciziile pe care le luați în primul weekend din luna iunie. Este un moment decisiv pentru a ști în ce direcție vă îndreptați. Citește horoscopul de weekend pentru zodia ta.

BERBEC

Sâmbătă: Este momentul perfect pentru a lămuri problemele apărute în cuplu în ultima vreme. O discuție la rece este binevenită și vp poate scuti de multe momente de frustrare și de incertitudine. Veți avea o zi mult mai bună după.

Duminică: O ieșire în aer liber cu familia, un picnic sau o plimbare în afara orașului vă ajută să vă încărcați bateriile pentru zilele următoare, când aveți multe de făcut la serviciu și pe plan personal.

TAUR

Sâmbătă: O persoană mai în vârstă vă dă un sfat extrem de prețios pentru a lua o decizie importantă în legătură cu viața profesională. Vă va fi mult mai ușor să știți pe ce drum să o luați și se anunță multe surprize plăcute.

Duminică: O veste de la cineva apropiat vă bucură foarte mult. Este răspunsul tuturor grijilor pe care le aveați în ultima vreme. Poate fi anunțul unei căsătorii sau chiar un botez, este vremea să lăsați grijile deoparte și să vă bucurați pentru acea persoană.

GEMENI

Sâmbătă: Vă revedeți prieteni vechi, pe care nu i-ați mai văzut de mult timp și descoperiți că sunteți foarte apreciați de către ei. Sunteți în centrul atenției și acest lucru vă face să vă simțiți foarte bine.

Duminică: Aveți grijă la lucrurile pe care le spuneți astăzi, pentru a nu desconspira din greșeală un secret pe care ar trebui să îl spuneți. Aveți tendința să spuneți niște cuvinte care s-ar putea să nu le convină celor din jur.

RAC

Sâmbătă: Încercați să vă odihniți mai mult. V-ați împărțit în atât de multe locuri în ultima perioadă, încât ați uitat să mai petreceți timp singuri, citind o carte sau ascultând muzică. Nu uitați că puteți ajunge la surmenaj, iar acest lucru vă poate afecta viața personală și profesională.

Duminică: O ieșire la film este momentul perfect pentru a atrage atenția cuiva pe care îl simpatizați în secret. Este locul propice pentru a da semnalele potrivite și pentru a vedea dacă simte același lucru. Aveți mai mult curaj.

LEU

Sâmbătă: Este o zi în care sunteți în centrul atenției, dar acest lucru nu este ceva neobișnuit. Dați sfaturi extrem de valoroase celor care au plăcerea să vă audă și vă simțiti foarte bine că puteți schimba ceva în viața lor.

Duminică: O invitație din partea prietenilor la o plimbare în parc sau la masă vă oferă ocazia de a vă arăta calitățile de organizator. Toată lumea va aprecia felul în care puneți la punct toate detaliile pentru o zi perfectă.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Astăzi, lumea află un secret despre voi. Este un lucru pe care l-ați ținut secret până acum, dar este momentul să scoateți la iveală tot ce vă frământă. Vă luați o piatră de pe suflet și reușiți să aveți o zi reușită după acest moment.

Duminică: Oboseala își spune cuvântul și tot ce doriți să faceți este să stați în casă și să fiți răsfățați de către partenerul de viață. Nu uitați însă că trebuie să întoarceți favorurile.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Fiți mai calm astăzi, pentru că orice ieșire necontrolată ar putea să vă strice toată ziua. Vorbiți fără să ridicați tonul și încercați să nu dați vina pe nimeni dacă ceva nu merge bine în viața voastră.

Duminică: Schimbarea de planuri de ultim moment s-ar putea să fie cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat zilele acestea. Veți avea ocazia să faceți alte lucruri de care nu aveați timp.

Citeşte mai multe pe huff.ro

CITEȘTE ȘI...