Horoscop Cristina Demetrescu până la 15 mai. Ce aduce Luna nouă în Taur pentru zodii

Horoscop Cristina Demetrescu până la 15 mai. Ce aduc astrele pentru zodii in prima jumătate din luna mai.

BERBEC

Marte intra in zodia Berbecului, iar acest nativ va fi foarte luptator, combativ, in sensul bun, nu mai asteapta termene, nimic, pleaca la lupta si este foarte bine. Are ceva de facut in aceasta perioada si poate fi si recompensat pentru lucrul acesta. Partea negativa este ca nu trebuie sa inceapa un razboi pentru nimic, pentru un lucru minor sau trecator.

TAUR

Poate sa le mearga bine si in functie de situatii sa-si atraga invidii. Este bine sa fie mai discreti, dar trebuie sa ne obisnuim ca trece la nivelul urmator. O mica recomandare pentru Tauri: sa se fereasca de rani in aceasta perioada, sa nu se taie, sa nu se intepe.

GEMENI

Gemenii pot avea o mica disputa, un mic conflict cu un prieten. Largind un pic tabloul, problema nu este niciodata grupul in care se afla ei, ci localizarea acelei persoane, ce cauta acolo. A venit momentul pentru Gemeni sa faca niste pasi inainte, e foarte important, mai ales ca urmeaza Jupiter care intra in zodia Gemeni.

RAC

Fac pasi importanti din punct de vedere profesional cu curaj si apare un ajutor nesperat. Trebuie sa aiba incredere in ei, sa vorbeasca, sa aiba incredere in ei, chiar si acolo unde nu mai exista speranta. A valorifica acum o oportunitate ii poate repozitiona pe Raci intr-o alta galaxie, dar depinde de curajul lor. Fiecare stie pe ce sta.

LEU

Daca nu se bucura de succes profesional, noroc, in momentul de fata, inseamna ca nu au facut virajul care trebuie. Mai au timp, trebuie sa aiba grija, sa se ia dupa semnele primite, dar sa nu se astepte la un rezultat imediat. Leii sunt ca niste copii si daca nu primesc ceea ce vor ei, cum vor, cumva se supara si renunta.

FECIOARA

Pentru Fecioare exista posibilitatea unor cheltuieli in perioada urmatoare, dar daca ele se refera la investitii, sunt binevenite. Sa nu dea bani imprumut, pentru ca pot ramane fara ei. Mai pot aparea mici pagube pe ici colo, dar acestea sunt doar amenzi de la Univers, pentru ca bat pasul pe loc.

BALANTA

Ce este al lor, e pus deoparte. Ele au mult de recuperat, de valorificat, Universul vrea sa le dea, tot asteapta, doar ca ele nu vor sa iasa din zona comoditate. Pentru aceste daruri, uneori trebuie sa lupte, sa intre intr-un proces la propriu, se pot confrunta cu un mic conflict, dar nu vor sa intre in asa ceva.

SCORPION

Perioada nu este asa buna, pentru ca pot fi unele interventii chirurgicale, pot aparea boli profesionale, un accident, dar toata povestea aceasta ii transforma in victimele perfecte si pot avea de castigat de pe urma acestei situatii. Pot aparea rasturnari de situatii si pot obtine bani din asigurari, despagubiri, un concediu medical, iar cineva ingroapa securea razboiului. In concluzie, Scorpionul profita de pe urma acestei perioade.

SAGETATOR

Pe Sagetatori, Marte in Berbec ii face foarte energici, multi se apuca de sport, altii se apuca de cucerit. Pentru altii mai creativi, e o perioada epuizanta, dar din care rezulta ceva unic. Pot profita din punct de vedere profesional aceasta creativitate.

CAPRICORN

S-ar putea ca tot balamucul sa plece de la o mica avarie in casa, poate sa fie vorba de o reparatie, insa energiile se dau foarte mult peste cap. Pot aparea certuri in casa, au o mica euforie in aceasta perioada si ceva ii tine in loc.

VARSATOR

Trebuie sa fie atenti la comunicare, au si ei energie foarte multa, dar pot face gafe, pot spune lucruri pe care sa le regrete mai tarziu. Atentie si la condus, pentru ca pot avea dorinta de a conduce cu viteza, de la Marte in Berbec. In felul acesta, poate aparea riscul de accidente.

PEȘTI

Pot invata ceva in aceste doua saptamani, pot asculta pe cineva care le vorbeste cu intelepciune. Ei, la randul lor, pot spune lucrurilor pe nume si se pot elibera dintr-o relatie toxica, chiar si cu riscul de a pierde bani.

CITEȘTE ȘI...