HOROSCOP 9 februarie. Zodia care suferă o decepție cruntă! E vinerea neagră pentru mulți nativi

Horoscop 9 februarie. O Zodie suferă o decepție cruntă! E VINEREA neagră pentru mulți nativi. Te numeri printre ei?

Horoscop 9 februarie Berbec. În prima parte a zilei, câteva evenimente neprevăzute va pot face să rămâneți în urmă cu o activitate profesională importantă.Dacă v-ați propus să încercați o afacere, va sfătuim să nu va faceți planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit. Ar fi bine amânați deciziile importante și să va ocupați de activități de rutină.

Horoscop 9 februarie Taur. Aveți posibilitatea să începeți o nouă activitate, de pe urmă căreia sunt șanse să obțineți beneficii importante. Pentru a spori șansele de reușită, va recomandăm să va temperați tendința de a-i critică excesiv pe cei din jur. În contextul astral tensionat de azi, este necesar să va păstrați calmul în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață. În a două parte a zilei este posibil să aflați că o cunoștință a fost implicată într-un accident de circulație.

Horoscop 9 februarie Gemeni. Este posibil că o rudă mai în vârstă să nu-și poată respectă promisiunea de a va împrumută o sumă de bani. Ar fi bine să nu-i faceți reproșuri, fiindcă se pare că întârzierea are cauze obiective. În relațiile cu colegii de muncă și în familie, va sfătuim să fiți mai înțelegător și să evitați controversele. Astăzi puteți să va bazați pe intuiție.

Horoscop 9 februarie Rac. La locul de muncă sau în afaceri, superiorii sau partenerii încep să aprecieze eforturile pe care le-ați depus în ultima perioadă. S-ar putea că atmosferă tensionată din jur să va încurce planurile de afirmare în societate. Va sfătuim să evitați întâlnirile cu prietenii, petrecerile și deplasările cu mașină, fiindcă astăzi există un risc mare de confruntări și accidente.

Horoscop 9 februarie Leu. În prima parte a zilei s-ar putea că partenerul de viață să va reproșeze că ați cheltuit prea mult sau pe lucruri care nu sunt cu adevărat necesare. Va sfătuim să va stăpâniți nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri. O zi de vineritensiuni și probleme. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață.

Horoscop 9 februarie Fecioară. La locul de muncă sau în afaceri este posibil să fiți implicat într-un scandal din cauza bârfelor unei colege.Eastrolog.ro va recomanda să va stăpâniți și să fiți prudent în afirmații. Altfel riscați să va pâră rău mai târziu, când neînțelegerile se vor lămuri. După-amiază este posibil să încasați pe neașteptate o sumă importantă, cu care reușiți să rezolvați o problemă financiare.

Horoscop 9 februarie Balanță. Se pare ca sunteti hotarat sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales in plan profesional, si v-ati propus sa gasiti noi surse de venituri. Astazi puteti avea idei originale si ingenioase, dar s-ar putea sa nu fie foarte realiste, asa ca eastrolog.ro va recomanda sa nu va grabiti in luarea unei decizii. Aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati. Ar fi bine sa va planificati o parte din timp pentru relaxare si odihna.

Horoscop 9 februarie Scorpion. S-ar putea să fiți indispus și să deveniți irascibil din cauza numeroaselor probleme profesionale. Se pare că aveți multe chestiuni de rezolvat și va nemulțumește faptul că nu puteți conta pe ajutorul colegilor sau al asociaților. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu faceți afirmații pe care le-ați putea regreta mai târziu. Vă simțiți tradat, dar este o etapă trecătoare. După-amiază este posibil să aflați că un cunoscut a fost implicat într-un accident.

Horoscop 9 februarie Săgetător. La locul de munca sau in afaceri este posibil sa aveti o controversa cu un superior ierarhic sau cu un partener si sa reactionati impulsiv. Va sfatuim sa fiti precaut. Ar fi bine sa va odihniti mai mult si sa amanati activitatile foarte solicitante.
Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga fara probleme deosebite.

Horoscop 9 februarie Capricorn. In prima parte a zilei este posibil sa aflati ca trebuie sa faceti o calatorie neplanficata, in interes profesional sau de afaceri. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit de schimbarea de program. Ziua de azi nu este favorabila deciziilor importante in plan profesional. In schimb, sunt favorizate activitatile casnice si relatiile cu membrii familiei

Horoscop 9 februarie Vărsător. O disputa cu superiorul ierarhic sau cu partenerii de afaceri ar putea sa se soldeze cu anularea unei calatorii cu scop profesional. Va recomandam sa nu va manifestati nemultumirea, fiindca riscati sa se ajunga la cearta. Din cauza oboselii, este posibil sa resimtiti o stare accentuata de tensiune. Aveti nevoie de mai multa relaxare. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu in familie, pentru ca riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate.

Horoscop 9 februarie Pești. Se pare ca va irita problemele aparute din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Pentru a lamuri lucrurile este foarte important sa comunicati. Numai discutand calm si rabdare puteti ajunge la un punct de vedere comun. Ar fi bine sa ascultati sfaturile celorlalti si sa fiti mai maleabil. Acordati mai multa atentie partenerului de viata! O zi de vineri neplăcută în multe aspecte.

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI...