Horoscop 26 martie -1 aprilie 2018: Zodiile care devin mai puternice ca oricând în Luna Albastră

Horoscop 26 martie -1 aprilie. Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie vă recomandă să profitați din plin de beneficiile aduse de Luna Albastră din 31 martie. Iată ce noutăți le aduce zodiilor horoscopul săptămânii viitoare. 

 Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie BERBEC. Fii atent, iarăși pui nevoile altei persoane înaintea ta din nou. A fi o persoană care se gândește la alții este o mare calitate umană însă este vremea să îți declari propria lege cu privire la cine este cu adevărat în control pentru viață ta proprie. Dacă nu vrei să faci ceva, ține minte că tu chiar ești capabil să spui cuvântul NU. Și dacă tot suntem aici, oprește-te să folosești alți oameni drept scuză că tu să rămâi în zonă de confort. Forțează-te mai mult – vei fi surprins ce departe vei ajunge.

Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie TAUR. Este timpul să faci ceva în legătură cu acea slăbiciune pe care o ai pentru cineva de câteva săptămâni. Nu ești tipul de persoană care să nege ce simte și ce vrea, dar este ceva la această persoană ce te face să te simți că un adolescent de 13 ani ce așteaptă la dans la discotecă. Respiră, inspiră, expiră și ține minte că această persoană este …. ei bine, doar o persoană. Nu te lasă intimidat de acel chip minunat. Fă primul pas.

 Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie GEMENI. O ceartă cu o persoană la care ții, poate cel mai bun prieten, te-a lăsat gândindu-te dacă nu cumva este timpul să închei prietenia pentru totdeauna. Nu mai cîți articole cu sfaturi despre cum să scapi din relații toxice sau cum să te separi de cineva cu care nu mai vrei să fii, fă o pauză că să vezi de fapt ce determină acea persoană să se comporte așa cum o face. Să fugi și să părăsești relații este simplu însă dacă nu rezolvi problemă, te poți întâlni cu ea… în altă prietenie. Ascultă, fii prezent și nu transformă totul în ceva numai despre ține.

Horoscop săptămânal 26 martie -1 aprilie RAC.  Ești satul de aceeași rutină în care trăiești de luni de zile sau chiar ani la rând? Privește imaginea de ansamblu și vei realiză că lumea nu îți pune opreliști în drum până la urmă. Universul îți livrează constant puncte de alegere și răscruce dar iată un aspect: tu chiar trebuie să te oprești și să faci schimbări conștiente din când în când. Oprește-te să tot asculți de acea voce foarte prudența din capul tău și asumă-ți riscuri o data pentru totdeauna.

 Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie LEU. A trecut atâta timp de când erai activ în jocul întâlnirilor și seducțiilor romantice încât te simți cam nesigur pe acest teren acum. Poate că ultima ta despărțire a fost urâtă dar partea bună este că acum știi exact ce nu mai accepți de la o relație. Oprește-te să te desconsideri sau devalorizezi și ține minte că oricine s-ar simți norocos în compania unui Leu că ține cu o personalitate așa de fasinanta și puternică. Hai, unde îți este celebra încredere de șine pentru care ești cunoscut?

Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie FECIOARĂ. Este corect să spui că până acum anul 2018 nu a fost chiar așa cum te așteptai. Vestea bună este că o oportunitate grozavă este în lucru chiar acum pentru ține care te va duce la vremuri mult mai pozitive. Pentru moment, oprește-te din a te îngrijora despre viitor și începe să faci maximum din clipă prezența. Va veni o vreme în care te vei uită în spate la această perioadă mai ciudată și atipică și te vei minună cu adevărat că efectiv totul a putut fi posibil.
Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie FECIOARĂ. Este corect să spui că până acum anul 2018 nu a fost chiar așa cum te așteptai. Vestea bună este că o oportunitate grozavă este în lucru chiar acum pentru ține care te va duce la vremuri mult mai pozitive. Pentru moment, oprește-te din a te îngrijora despre viitor și începe să faci maximum din clipă prezența. Va veni o vreme în care te vei uită în spate la această perioadă mai ciudată și atipică și te vei minună cu adevărat că efectiv totul a putut fi posibil.

Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie BALANȚA. Ah, iată, poate că o altă ușă ți-a fost trântită în față. Ce bine! Poate că ți se pare foarte greu să vezi asta acum, dar există un motiv în spatele acestor situații trăite în ultima săptămâna. Menține-ți o atitudine pozitivă, petrece timp cu familia și ai încredere că oportunitatea potrivită este imediat după colț. Da-ți 24 de ore să îți plângi de milă și apoi începe lucrul la un plan nou și ambițios. Nu renunță când ai ajuns atât de departe. Odată cu această situație vei deveni mai puternic/ă.

Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie CAPRICORN. Poate că prietenii tăi nu vor recunoaște vreodată, dar obiceiul lor de a te etichetă în diverse poștări în social media este formă lor să îți spună că le este dor de ține. Toată lumea înțelege că ai avut și ai o agendă foarte ocupată și că aproape tot timpul liber ți-l petreci pe canapea uitându-te la un program preferat. Fă-ți timp să te întâlnești cu oameni dragi zilele acestea și îți vei reaminti de ce îi iubești așa de mult iar energia acestor prietenii îți va face foarte bine.

 Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie VĂRSĂTOR. Oh, tu Vărsătorule, veșnic tânjind să fii cel mai bun fără să acorzi pic de credit pentru tot ce ai realizat până acum…  O greșeală pe care o faci la muncă te va trimite din nou într-o nouă spirală de îndoială de șine, dar soluția este simplă. Asumă-ți greșeală, rămâi acolo cu ea, șterge-te de praf în caz că ai căzut și treci înapoi la treabă de a două zi. Numai cine nu muncește nu greșește și este uman și normal să nu fii perfect. Oricum, dacă tu te accepți așa cum ești, vei vedea că nimeni nu va ține minte nimic din erorile tale umane. Această experiență te va căli. Vei deveni mai puternic, cu timpul.

 Horoscop săptămânal  26 martie -1 aprilie PEȘTI. Este acest mesaj în acest horoscop un semn suficient de clar pentru ține că să faci acel lucru la care te gândești dintotdeauna că îți dorești să îl faci ? Cel mai rău lucru la ține este încapacitatea să faci un pas până când nu vezi tu toată scară, dar stând pe loc în aceeași poziție toată viață nu te va duce cu siguranță nicăieri. Este firesc să îți fie teamă. Fă orice este nevoie să faci înainte să dai înapoi iarăși, rămânând în lumea ta plină de emoții, imaginație și spiritualitate. Rostul vieții pe Pământ este să acționăm după ce ne imaginăm și simțim.

sursa: sfatulparintilor.ro

CITEȘTE ȘI...