Gina Pistol și Smiley, în culmea fericirii

Bucurie mare pentru Gina Pistol și Smiley! Cei doi au primit recent o veste care i-a surprins plăcut. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș. Gina Pistol, vedeta de la ProTV, a fost extrem de fericită când a aflat vestea cea mare.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, deoarece vor avea un copil. Fiind deja părinți, ei știu cât de mult să prețuiască această binecuvântare. Micuța Josephine le-a schimbat viața într-un mod minunat. Acum văd lucrurile altfel, sunt mult mai sensibili și atunci când vorbesc despre copii se emoționează instant.

Cei doi au avut bucuria să afle că prietena lor apropiată, Alina Dincă, fostă concurentă de la Vocea României, este și ea însărcinată. Alina și Smiley colaborează începând din 2011 și au o relație plină de prietenie. Smiley a fost extrem de fericit că familia lor se mărește. Tânăra proaspăt căsătorită este deja în primul trimestru de sarcină.

În timpul unui interviu acordat pentru unica.ro, Alina Dincă a vorbit deschis despre sarcina ei și despre prietenia cu Smiley și Gina Pistol.

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță”, a declarat Alina Dincă, potrivit sursei citate.

Alina Dincă a continuat și a vorbit despre reacția lui Smiley și Gina Pistol când le-a dat vestea cea mare.

„Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om. Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie. Iar Gina a început să caute cărțile pe care le-a citit în perioada în care era însărcinată și mi le-a dat pe toate,” a mai spus Alina Dincă, conform sursei.

„De fiecare dată când ne vedem îmi povestește la ce să mă aștept și cum să primesc tot ceea ce simt. E un sprijin important.”

Această veste aduce un strop de bucurie în viețile lor și întărește legăturile de prietenie dintre Gina Pistol, Smiley și Alina Dincă. Să le urăm tuturor multă sănătate și fericire în această etapă specială a vieții lor!

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Alina Dincă a vorbit despre sarcină și despre prietenia ei cu Smiley și Gina Pistol.

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță”, a declarat Alina Dincă, potrivit sursei citate.

Alina Dincă: „Gina este o căldură de om”

În continuare Alina Dincă a vorbit și despre reacția pe care au avut-o Smiley și Gina Pistol, atunci când le-a dat vestea cea mare.

„Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om. Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie. Iar Gina a început să caute cărțile pe care le-a citit în perioada în care era însărcinată și mi le-a dat pe toate.

De fiecare dată când ne vedem îmi povestește la ce să mă aștept și cum să primesc tot ceea ce simt. E un sprijin important”, a mai spus aceasta, conform sursei.

CITEȘTE ȘI...