Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă: “Rugați-vă pentru mine”

La 55 de ani, Gina Bradea a ajuns pe mâna medicilor de la Institutul Oncologic din Cluj.

Pe rețelele de socializare, citată de cancan.ro, Gina Bradea a povestit:

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize.

Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine.”

“Sunt pe mâini foarte foarte bune. (…)

O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize.

Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID.

Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe.

Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc.”

Ce probleme de sănătate are

Se pare că se simțea deja rău de mai bine de un an, dar nu știa ce se întâmplă, de fapt. În cele din urmă, a decis recent să își facă un set de analize, după ce a observat că situația ei nu se îmbunătățește, ba chiar dimpotrivă. În urma acestor investigații medicale, Gina Bradea a fost de-a dreptul șocată să afle că are probleme grave atât cu ficatul, cât și cu tensiunea arterială.

Conform clipului postat pe canalul ei de Youtube, se pare că aceste afecțiuni ar fi apărut după ce s-a infectat cu coronavirus. A reușit să scape cu bine la acel moment, dar nu a realizat la timp urmările devastatoare pe care le-a avut virusul asupra organismului ei. Îndrăgita bucătăreasă a încurajat pe toată lumea să meargă la analize, ca să descopere din timp problemele de acest gen.

„O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc’, a adăugat Gina Bradea. 

CITEȘTE ȘI...