Gianina din Las Fierbinți se retrage!

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, dar și talentate, din actuala generație, Anca Dumitra, cunoscută de toată țara drept Gianina din „Las Fierbinți”, se pregătește să nască.

După ce a anunțat în luna aprilie că este însărcinată, acum despre Anca Dumitra s-a aflat că ar urma să nască în luna august sau în luna septembrie, astfel că și-a schimbat deja programul de muncă și chiar a renunțat la spectacole.

„Anca se simte foarte bine, a participat zilele trecute la Festivalul de Teatru de la Caracal. Acum se bucură de o perioadă mai liberă, are pauză până în august de la filmări și s-a nimerit foarte bine așa, mai ales că sarcina va avansa, a trecut deja de jumătatea ei.

S-au mai anulat din spectacole, că nu poți chiar să ai aceeași activitate, că unele reprezentații nu se pretează cu burtică. La Comedie a avut ultimul spectacol. A avut deplasările cu Festivalul de Teatru de la Caracal, 2-3 spectacole, dar nimic forțat”, a spus pentru Cancan un apropiat al celei cunoscute drept Gianina din „Las Fierbinți”.

Anca Dumitra a renunțat la spectacole
Apropiatul Ancăi Dumitra a vorbit și despre aspectul fizic al vedetei de la PRO TV, afirmând că aceasta nu este curioasă de numărul de kilograme pe care le are, deoarece se simte bine în pielea ei. „Nici ea nu știe câte kilograme a luat până acum în sarcină. Nu s-a cântărit și nici nu are nici cea mai mică curiozitate sau interes în zona asta. Nu o interesează acest aspect, important este că e bebe sănătos. Multă lume o complimentează pentru modul în care arată și că nu a pus multe kilograme. Termenul e cam pe acolo prin august–septembrie, marja fiind între 38–41 de săptămâni”, a încheiat apropiatul artistei.

CITEȘTE ȘI...