George Simion va deveni tată. Ilinca, soţia liderului AUR, este însărcinată

George Simion, preşedintele AUR, va deveni tată, la un an de la nuntă. Ilinca, soţia sa, este gravidă, a anunţat Victor Ciutacu la România TV. Jurnalistul a dezvăluit că a vorbit cu liderul AUR, care i-a confirmat că, după șase teste efectuate, soţia sa ar urma să nască în primăvara anului viitor.

George Simion va deveni tată. La mai bine de un an de când au devenit soț și soție, și de când și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, George Simion și soţia sa, Ilinca, vor deveni părinți. Soția liderului AUR este însărcinată și ar urma să aducă pe lume primul copil al cuplului în primăvara anului viitor.

Luna trecută, pe data de 27 august 2023, George Simion și soția lui au sărbătorit un an de la căsătorie, ocazie cu care liderul AUR a scris câteva cuvinte emoționante în descrierea unor fotografii distribuite pe pagina personală de socializare, în care apare alături de femeia care îl va face tată. „Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice”, a scris George Simion pe Instagram.

George Simion spunea chiar la nunta sa că își dorește o familie numeroasă: „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”.

Veste vine într-un moment delicat pentru formațiunea politică a lui George Simion. Zilele trecute, o tânără de 17 ani din Ialomița care a participat la Școala de Vară a tineretului AUR a acuzat faptul că ar fi fost violată de doi reprezentanți ai AUR.

CITEȘTE ȘI...