Gelatină alimentară – Te scapa de durerile articulare și reumatism, dureri de spate și picioare

Rețetă pentru durerile articulare și reumatism

Cei care au inclus gelatina în alimentația lor au remarcat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor dureroase de artrită și reumatism.

Gelatina redă elasticitatea țesuturilor conjunctive din jurul oaselor și articulațiilor. Există mai multe variante ale rețetei.

Unii recomandă 5 grame pe zi (dimineața), alții 10 g, din care 5 g se consumă dimineața, iar 5 g seara.

Ingrediente

• 10 g de gelatină
• 100 ml de apă rece

Mod de preparare

Amestecați apa și pulberea de gelatină, și lăsați-le așa peste noapte. A doua zi, beți jumătate din cantitatea de gelatină pe stomacul gol, și cealaltă cantitate de gelatină seara.

Puteți adăuga puțină miere sau suc de lămâie, pentru un gust mai deosebit. Acest tratament durează o lună. Cura poate fi repetată după o pauză de 6 luni.

Putem obține gelatină acasă fierbând oase de animale care conțin mult colagen: copite, picioare, articulații osoase, de pui, copite, picioare, articulatii osoase etc.

Gelatina este o sursă naturală de colagen, unul din apărătorii naturali ai corpului împotriva durerilor articulare. Colagenul reprezintă 80% din proteinele prezente în oasele și articulațiile noastre. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de colagen din oase scade treptat.

CITEȘTE ȘI...