Geanina din „Las Fierbinți” s-a căsătorit cu un milionar austriac. Imagini de la cununia Ancăi Dumitra

Este motiv de sărbătoare în familia serialului „Las Fierbinți” de la PRO TV.

Actrița Anca Dumitra, cea care joacă rolul Geaninei, a spus „DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. În spațiul public, Anca Dumitru nu povestește foarte multe lucruri despre viața sa privată.

 

Actrița din „Las Fierbinți” a lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că este fericită și are o relație bună cu iubitul ei, însă nu a vorbit niciodată despre planurile de căsătorie.

Geanina din Las Fierbinți, în fața ofițerului de stare civilă Zilele trecute, actrița și-a surprins însă fanii cu câteva imagini, surprinse în timpul celui mai fericit eveniment din viața ei.

 

Anca Dumitra a postat pe InstStory mai multe fotografii în care apare extrem de fericită alături de soțul ei și câțiva invitați.

Cine este soțul Ancăi Dumitra Cel care i-a furat inima actriței din Las Fierbinți este nimeni altul decât austriacul Manfred Spendier.

Geanina Din „las Fierbinți” A Fost Cerută în Căsătorie De Iubitul Austriac. Actrița A Dezvăluit Marea Veste Chiar De Ziua Ei

Geanina Din Las Fierbinţi, Declaraţii Neaşteptate La Trei Luni De La Nuntă. A Rupt Tăcerea Despre Soţul Milionar

El este şeful Titan Machinery România. Soțul Ancăi Dumitra are 41 de ani, s-a născut în Austria, dar trăieşte de peste 12 ani în România şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

„Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară. Cel mai mult mi-a plăcut că aici există mai multă libertate şi ai posibilitatea să dezvolţi, dacă doreşti”, spunea el într-un interviu pentru revista-ferma.ro.

Geanina Din Las Fierbinţi, Declaraţii Neaşteptate La Trei Luni De La Nuntă. A Rupt Tăcerea Despre Soţul Milionar

Anca Dumitra s-a născut și a crescut în Craiova. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa lui Doru Ana și a lui Gelu Colceag. Este cunoscută pentru rolul Gianinei din serialul Las Fierbinți.

 

A activat la Teatrul Pentru Copii și Tineret „Mihai Popescu” din Târgoviște, în București la Teatrul de Comedie, la Teatrul Odeon, la Teatrul Metropolis, la

Teatrul Nottara, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești și altele. În 2018, a jucat rolul principal în filmul Doing Money, distribuit de BBC Two

CITEȘTE ȘI...