Gata, Gabriela Cristea, pe micul ecran. Mesajul transmis în urmă cu câteva minute

După ce s-a aflat de noua emisiune pe care Gabriela Cristea o va prezenta la Antena Stars, „Te iubesc de nu te vezi”, frumoasa prezentatoare a ţinut să le transmită un mesaj fanilor.

Gabriela Cristea a primit cu căldura bunele reacţii din partea fanilor, cei care sunt în al nouălea cer pentru că o pot revedea pe micul ecram pe favorita lor la noua emisiune „Te iubesc de nu te vezi”.
Primul lucru pe care Gabriela Cristea l-a făcut a fost acela de a-i invita pe oameni să aprecieze pagina emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, acolo unde vor găsi noi informaţii cu privire la tot ce ţine de emisiune.

Până în acest moment se ştie că emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi una dedicată dragostei şi va fi transformată într-un dating show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Noua emisiune prezentată de Gabriela Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va putea fi urmărită în curând doar pe Antena Stars.

Gabriela Cristea vrea să fie aproape de fanii săi, astfel că i-a invitat să dea Like paginii emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, AICI, unde vă invităm şi pe voi să apreciaţi pagina, totul pentru a fi la curent cu surprizele pe care Gabriela Cristea vi le pregăteşte.
„Vă invităm să intrați pe pagina emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” și să ne onorați cu un like. Aici o să găsiți toate informațiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars și pe care cu onoare am să îl prezint.

Ne așteaptă o nouă aventură cu și mai multe provocări. Va mulțumim frumos pentru încrederea și prietenia voastră! Va îmbrățișăm cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Intră AICI pentru a da Like noii emisiuni „Te iubesc de nu te vezi” prezentată de Gabriela Cristea şi, astfel, vei fi la curent cu toate noutăţile legate despre noua producţie. Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va începe, în curând, numai pe Antena Stars.

Sursa: sufletul-romaniei.com

CITEȘTE ȘI...