Găina bătrână face supa bună? De ce bărbații preferă femeile mai în vârstă

Barbatul tanar care va avea o aventura amoroasa cu o femeie mai in varsta si-o va aminti ca cea mai buna partida de amor din viata sa.

Beneficiile vor continua cand barbatul tanar va fi pregatit pentru o relatie cu o femeie de varsta sa. Ca rezultat al unei relatii cu o femeie mai in varsta este ca atractia se va finaliza cu ea care va deveni „genul lui”. Odata ce vei fi cu o femeie mai mare decat tine, cu greu vei gasi un tutor mai bun.

Iata 5 motive pentru care barbatii tineri spun ca iubitele in varsta sunt superioare din punct de vedere amoros, tinerelor de varsta lor:

1. Este un joc al numerelor

Varsta unei astfel de femei inseama mai multi ani de experienta cu parteneri multipli. Inainte de casatorie, ea poate avea numai cativa parteneri intimi. Dupa divort, numarul acestora ar putea creste exponential.

2. Femeile in varsta au multa experienta
Acest tip de femeie a fost implicat in relatii pe termen lung si casnicii, ceea ce inseamna experienta mare cu un partener. Acele amintiri sunt implantate in mintea lor si le-au slefuit experienta amoroasa, in bine sau in rau.

3. Femeile in varsta stiu ce vor
Increderea in fortele proprii este rezultatul anilor de experienta si a comunicarii cu partenerii de amor. Au incercat diferite pozitii, tehnici si fetisuri.

S-au autosatisfacut pentru multi ani si nu le este teama sa spuna cum vor sa fie multumite. Daca o fata nu stie ce vrea, este greu pentru un barbat sa-si dea seama. Femeile in varsta stiu exact ce vor si pe ce butoane trebuie sa apese un barbat.

4. Femeile in varsta au invatat ceea ce vor barbatii
Si sunt doritoare sa afle ceea ce vrea actualul iubit. Au fost invatate de diferiti parteneri ce pozitii si tehnici le plac barbatilor. Pun intrebari si descopera ceea ce il face pe un barbat sa se simta zeul dormitorului. Si ceea ce nu stiu, vor cauta prin carti, filme sau pe Internet.

5. Femeile in varsta se bucura de amor la fel de mult precum barbatul tanar fara sa aiba ganduri ascunse
Aceasta femeie nu are nicio iluzie ca il va face pe acest barbat sa o ia de sotie si sa puna impreuna bazele unei familii.

Acest lucru ia presiunea de pe umerii barbatului care vrea sa se distreze fara nicio obligatie. Iar acest lucru face amorul cu o femeie in varsta atat de grozav pentru ca nu este facut din obligatie sau la cerere.

Găina bătrână face supa bună? De ce bărbații preferă femeile mai în vârstă

CITEȘTE ȘI...