Gabriela Cristea, Surprinsă Să Afle Despre Copilul Lui Tavi Clonda Cu Fosta Iubită: „Nu Știam Nimic”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda: Adevărul despre fosta relație a artistului
Când s-a alăturat trupei din emisiunea „Te vreau lângă mine”, prezentată de Gabriela Cristea, Tavi Clonda era într-o relație de cinci ani, din care se zvonea că ar fi rezultat un copil. Gabriela a aflat despre această relație în timpul emisiunii „În Oglindă”, unde Tavi a confirmat situația intens mediatizată.

„Eram într-o relație de aproximativ cinci ani. I-am spus Gabrielei doar când am simțit că trebuie, înainte să se lege ceva. Relația nu mai funcționa de mult timp și fosta mea prietenă știa asta. Era puțin mai posesivă și nu voia să plece,” a declarat Tavi Clonda.

În cele din urmă, fosta parteneră a lui Tavi a înțeles că relația nu mai putea fi reparată și s-a retras. Totuși, ea i-a scris Gabrielei Cristea, dezvăluindu-i că era însărcinată cu Tavi.Tavi a explicat că nu a dorit să rănească pe nimeni și de aceea a încheiat relația cu fosta iubită înainte de a începe ceva serios cu Gabriela. „O țineam de mână pe ascuns la un cinematograf. Nu merita să fie șocată de situație. Îi cântam câte un refren în fiecare zi. Totul s-a dezvoltat treptat și natural,” a povestit el

CITEȘTE ȘI...