FOTO: Maria Constantin a fost fotografiată fără chiloți

Gala premiilor ELLE New Media Awards 2023 a fost un eveniment de mare amploare care a avut loc în prestigioasa incintă a Clubului Diplomaților. Această seară deosebită a adus împreună cele mai strălucitoare personalități din showbizul autohton, creând un adevărat spectacol de eleganță și stil. Toți participanții au fost îmbrăcați în ținute spectaculoase, alese cu grijă pentru a se potrivi dress code-ului impus.

Printre toate aceste apariții uluitoare, exista un outfit care a captat cu adevărat atenția tuturor. Maria Constantin, fosta soție a lui Marcel Toader, a reușit să atragă toate privirile prin modul îndrăzneț în care și-a expus trupul, fără a purta lenjerie intimă. Rochia ei, însoțită de o crăpătură îndrăzneață, a dezvăluit totul, stârnind curiozitatea și admirația celor prezenți.

Această apariție riscantă a fost în concordanță cu dorința organizatorilor de a crea o atmosferă vibrantă și plină de culoare. Maria Constantin a ales o rochie verde, perfect asortată cu pantofii roz, înscriindu-se în tema serii, care urmărea să aducă un vibe estival și proaspăt. Cu un decolteu adânc și o crăpătură senzuală, artista a reușit să iasă în evidență și să-și pună în valoare formele feminine. A renunțat cu îndrăzneală la lenjerie intimă, ceea ce a atras cu siguranță privirile insistente și indiscrete ale celor prezenți.

Partenerul de viață al Mariei Constantin, Robert Stoica, a fost mereu lângă ea, nedespărțit, înțelegând și apreciind dorința ei de a se exprima într-un mod unic și personal. A fost evident că el a fost acolo pentru a o proteja și susține în fața privirilor și comentariilor indiscrete. Cu o conexiune puternică între ei, cei doi au reușit să transmită un mesaj de unitate și iubire, cucerindu-i pe cei prezenți.

Ciornă Automată

Fotografia postată de Maria Constantin pe conturile sale de socializare, în care apare alături de partenerul său, a generat un val de comentarii și aprecieri. Atât pe Instagram, unde internauții au lăudat cuplul format din Maria și Robert, cât și pe pagina de Facebook a artistei, au apărut mesaje și observații despre absența lenjeriei intime. Unii dintre prietenii virtuali ai cântăreței chiar s-au oferit să-i cumpere lenjeria intimă și să o trimită la adresa sa

de domiciliu, demonstrându-și susținerea și afecțiunea față de ea. De asemenea, unii utilizatori au adus în discuție și pe Codrin, fiul Mariei Constantin din căsnicia sa anterioară cu Ciprian Tapotă, aducând un context mai amplu în conversație.

Foto: Maria Constantin A Fost Fotografiată Fără Chiloți

Gala premiilor ELLE New Media Awards 2023 a reprezentat cu siguranță un moment de neuitat în industria media și de divertisment. A fost o seară plină de eleganță, stil și inovație, iar apariția Mariei Constantin, prin alegerile sale îndrăznețe și dezinvoltate, a făcut ca toți ochii să fie ațintiți asupra ei.

Sursa: Cancan
CITEȘTE ȘI...