FOTO / Cristina Pucean nude, cu sfârcurile la vedere. Dansatoarea maneliștilor pune toți bărbații pe jar de pe Telegram

Cristina Pucean Nude, dansatoarea preferată a maneliștilor, reușește să pună sângele în mișcare tuturor bărbaților din jurul ei. Blondina a îmbrăcat cea mai mulată rochie de până acum. ( FOTO MAI JOS )

 

Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor, reușește să pună sângele în mișcare tuturor bărbaților din jurul ei. Blondina a îmbrăcat cea mai mulată rochie de până acum, etalându-şi sfârcurile.

Dansatoarea maneliștilor știe cum să sucească mințile bărbaților, iar vestimentația ei îi face să rămână cu gura căscată. Cristina Pucean a îmbrăcat o rochie nude, cea mai mulată de până acum şi a prea mult, sârcurile blondinei fiind scoase în evidență în toată splendoarea lor.

 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Între cei doi au mai existat neînțelegeri, dar acum pare că se iubesc necondiționat și nu se tem să arate acest lucru în spațiul public, cu toate că uneori primesc și comentarii negative.

 

Recent, cei doi au participat la un eveniment și s-au gândit să-și asorteze ținutele. Bogdan de la Ploiești a purtat un costum negru cu dungi aurii, iar Cristina Pucean a ales o rochie aurie cu inserții transparente. Modelul decoltat nu a fost pe placul unor fani, care i-au adus critici:

„Prea vulgară”, „Ferească Dumnezeu”, „Ești frumoasă! De ce e mult, e mult!”, „Vai de capul meu…”, „Bina Cristina, ești ok, dar oprește-te. Daca nu,explodezi…”, „Costumul lui Bogdan zici ca este pijama”, sunt doar câteva dintre reacții.

 

De când a început să fie mai cunoscută, dansatoarea face mii de euro pe noapte din cluburile de manele. Cu banii câştigaţi, Cristina Pucean s-a „tunat”. Şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, are o rinoplastie şi şi-a reparat şi dantura, fiind acum o bombă sexy.

CITEȘTE ȘI...