Fiul Elodiei Ghinescu îi dă lovitura de grație tatălui său, Cristian Cioacă! Ce decizie radicală a luat, după 15 ani de la dispariția mamei lui

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă a început deja demersurile! Este lovitură sub centură pentru tatăl lui!
Cazul Elodiei Ghinescu este, fără doar și poate, unul dintre cele mai mari mistere care s-au petrecut în România. Avocata a fost dată dispărută pe 29 august 2007, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Nici până în ziua de astăzi cazul nu a fost elucidat complet.
Cu toate acestea, există un țap ispășitor: Cristian Cioacă, soțul Elodiei, care ar fi ucis-o cu sânge rece chiar în apartamentul în care locuiau la vremea respectivă. Oamenii legii au descoperit urme de sânge șterse în locuința lor, însă bărbatul nu a recunoscut niciodată fapta.
Nici acum, când ispășește o pedeapsă de 15 ani și 8 luni în spatele gratiilor.
Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă au împreună un băiat, Patrick, născut în ianuarie 2005.Tânărul avea doar 2 ani atunci când mama lui a dispărut fără urmă.
Acum, acesta are 17 ani și a luat o decizie radicală. El vrea să-și lase tot trecutul în urmă și nu mai vrea să fie asociat cu numele tatălui său, considerat unul dintre cei mai violenți criminali ai României.
Patrick Cioacă vrea să-și schimbele numele de familie. Tânărul a început deja demersurile
Fiul Elodiei Ghinescu vrea să lase în urmă tot ce l-a legat de tatăl său, fostul polițist care ar fi ucis-o fără milă pe mama lui, iar mai apoi a scăpat de trupul ei neînsuflețit.
Cazul avocatei a fost unul dintre cele mai mediatizate în presa din România, iar ancheta a fost una extrem de amplă. Cu toate acestea nu se știe nici până acum ce s-a întâmplat exact cu cadavrul Elodiei, căci Cristian Cioacă nu a recunoscut nici în ultimul ceas că el a fost călău el. În ciuda acestui lucru, el nu a scăpat de închisoare, unde va mai petrece cîțiva ani buni.
Între timp, Patrick, fiul lui și al avocatei, a rămas în grija unei mătușe din partea lui Cristian Cioacă. El are acum 17 ani și vrea ca viitorul să nu-i fie afectat de trecutul sumbru. Astfel că tânărul vrea să-și schimbe numele de familie „Cioacă”, care îl va asocia pe veci cu tatăl său ș să-l preia pe cel al femeii care are acum grijă de el, conform informațiilor Antena 3 .
Aceeași sursă mai menționează că Patrick și tatăl său au o relație destul de bună, iar băiatul ar regreta că Cioacă se află în spatele gratiilor. În primii ani de anchetă, Cristian Cioacă i-a spus fiului său că mama lui a plecat, de fapt, de acasă.

CITEȘTE ȘI...