Fiul ei l-a călcat în picioare, fără milă, pe bătrânul din Braşov şi a îngrozit o ţară întreagă! Şocant ce spune mama unui dintre agresori: „Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie …”

Fiul ei l-a călcat în picioare, fără milă, pe bătrânul din Braşov şi a îngrozit o ţară întreagă! Şocant ce spune mama unui dintre agresori: „Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie …” Continuarea e şi mai şi… Cum să zică așa ceva…:

Mama unuia dintre cei doi agresori din Braşov face declaraţii halucinante, după ce fiul ei a bătut crunt un bătrân de 66 de ani, ajutat de un prieten de-ai săi. La scurt timp după ce s-a aflat despre cine este vorba, pe reţelele de socializare au apărut sute de mesaje.

Printre persoanele care au primit mesaje se află şi mama lui Mircea Mihai. Femeia a postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare. Dacă în primă fază încerca să explice că educaţia ei nu a dat roade, au urmat apoi texte în care îi jigneşte pe cei care i-au trimis mesaje.

„Sunt foarte slăbită şi obosită, nu reuşesc să răspund la fiecare în parte, atât doar că am văzut în aceste zile, am avut o lecţie de viaţă chiar, că în loc să primesc după faptele mele, bunătatea mea, inima mea, ajutor moral, sprijin, vorbe bune, mi s-a întâmplat contrar!.Dar nu-mi pierd curajul şi speranţa pentru că există un Dumnezeu, nu uitaţi asta pentru toţi!”, este un mesaj postat de Claudia, mama lui Mihai Mircea, unul dintre agresorii bătrânului din Braşov.

„Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţia educării unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei neştiitori de carte! Vouă care nu mă cunoasteţi mai bine mergeţi la plimbare să vă imbogăţiţi vizualul, fără să copiaţi citatele altora care au muncit cu sudoare pentru ele!”, a mai scris Claudia, mama lui Mircea Mihai.

Recomandam sa cititi si: Ultimă oră! Romania, in doliu! A murit cantareata de muzica populara.

„Analfabet înseamnă să nu ştii să scrii şi să citeşti. Eu văd aici că toţi ştiu să scrie. Mai terminaţi cu victimizarea asta că nu e cazul. Ar trebui să ţineţi capul plecat”, i-a scris imediat cineva.

Vă reamintim că zilele trecute un bătrân în vârstă de 66 de ani din Braşov a fost bătut crunt într-un pasaj subteran, de doi tineri pentru care el muncea. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii au reuşit să îl salveze.

Cititi mai multe aici pentru a intelege despre ce este vorba daca nu stiti ! 

Urmatorul site: dinviata.com

Sursa: dailynews.ro

CITEȘTE ȘI...