Expert regal: Meghan și Harry au cauzat o suferință ireparabilă lui Kate și William, iar iertarea nu pare posibilă

William și Kate nu vor găsi niciodată iertare pentru Meghan și Harry din cauza suferinței grele pe care au cauzat-o, a explicat expertul regal Charles Rae în emisiunea Royal Exclusive a The Sun.

Relația tensionată dintre frații regali a devenit un subiect fierbinte în ultimii ani, iar mulți au speculat cine ar trebui să facă primul pas pentru o reconciliere între familia Sussex și cea Wales.

Expertul regal a comentat: “Cred că depinde de Ducele și Ducesa de Sussex să inițieze primul pas. Cu toate acestea, șansele ca William și Catherine să accepte un astfel de gest sunt minime. După evenimentele din interviul cu Oprah Winfrey, producția Netflix și cartea lui Harry, este puțin probabil să primească o primire călduroasă.”

El a continuat: “William are multe responsabilități acum, prioritatea lui fiind să aibă grijă de soția și cei trei copii ai săi. Este puțin probabil să răspundă pozitiv la orice încercare din partea lui Harry de a repara relația lor.”

Charles Rae a adăugat: “Harry ar fi putut face mai mult pentru a iniția o reconciliere, dar gesturile sale au fost minime, inclusiv lipsa de felicitări pentru aniversarea de 42 de ani a fratelui său.”

El a subliniat că orice ruptură într-o familie este extrem de tristă, mai ales într-un context public, afectând grav membrii diferiți ai familiei regale, inclusiv tatăl și fratele său, precum și soția fratelui său.

CITEȘTE ȘI...