Este informația momentului despre Simona Halep! Vestea cea mare a sfârșitului de an a venit chiar acum

După ce a avut parte doar de vești rele în ultima perioadă, acum, Simona Halep se poate bucura de o veste bună.
Sportiva a intrat în topul celor mai realizați sportivi din tenis. Pe ce loc este Simona Halep și câți bani a făcut până acum din tenis?

Simona Halep se află în topul sportivelor realizate în tenis, din punctul de vedere al banilor primiți și al performanețelor realizate. Ea le-a luat fața unor nume importante în tenis, cum ar fi Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.

Simona Halep este în top

Mai exact, Simona Halep se află pe locul trei în lumea tenisiului în privinţa banilor pe care i-a primit în urma performanețelor realizate.

Mai mult, la categoria de vârstă 31-34 de ani, Simona Halep este chiar pe primul loc. Sportiva a câștigat 40,2 milioane de euro de-a lungul timpului.

La categoria de vârstă 23-26 de ani, primul loc este ocupat de australianca Ashleigh Barty, cu 23,8 milioane de euro câştigaţi din tenis.

La categoria jucătoarelor de tenis sub 23 de ani, cea mai bogată de până acum este poloneza Iga Swaitek. Sportiva a câștigat până acum 14 milioane de euro din turneele de tenis.
La categoria jucătoarelor de tenis sub 20 de ani, lider este americanca Coco Gauff, care a adunat până în prezent 5,6 milioane de euro din competițiile de tenis. În continuare, tinerii din lumea tenisului își fac tot mai mult simțită prezența și aspiră să ocupe poziții fruntașe în această ierarhie a câștigurilor. Performanțele financiare ale acestor sportivi talentați demonstrează importanța și popularitatea tenisului la nivel mondial.

În continuare, topul câștigurilor din tenis demonstrează succesul și influența sportivilor de top. La categoria jucătorilor de tenis sub 20 de ani, urmează promițătorul italian Jannik Sinner, care a câștigat deja 4,1 milioane de euro. În grupa de vârstă 20-23 de ani, noul jucător fenomen, germanul Alexander Zverev, se distinge cu câștiguri de 17,6 milioane de euro. Cât despre tenismenii în etate, Roger Federer domină cu 114 milioane de euro, urmat de Novak Djokovic cu 109,5 milioane de euro. În vârful ierarhiei de câștiguri, Serena Williams rămâne regina, având în cont fabuloasa sumă de 95,9 milioane de euro. Succesele financiare demonstrează atracția enormă pe care tenisul o exercită asupra jucătorilor din întreaga lume.

Ultimii ani au fost plini de vești rele, dar acum vine și o veste bună pentru Simona Halep: ea se află pe locul trei în topul sportivilor din tenis cu cele mai mari câștiguri. Până acum, Halep a strâns impresionanta sumă de 40,2 milioane de euro. În categoria de vârstă 31-34 de ani, ea se află pe primul loc. În continuare, tinerii jucători din tenis înregistrează câștiguri importante, demonstrând popularitatea și atractivitatea acestei activități sportive la nivel mondial. Serena Williams rămâne regina în ceea ce privește câștigurile, cu un impresionant cont bancar de 95,9 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI...